<strong>SER AN LITT:</strong> - Konklusjonen er ikke helt satt, men jeg tror ikke at vi kommer til å legge ned bloggen, sier Tone Damli Aaberges manager, David Eriksen, til Seher.no. Her er Tone avbildet sammen med kjæresten, Aksel Hennie. Foto: Stella Pictures
SER AN LITT: - Konklusjonen er ikke helt satt, men jeg tror ikke at vi kommer til å legge ned bloggen, sier Tone Damli Aaberges manager, David Eriksen, til Seher.no. Her er Tone avbildet sammen med kjæresten, Aksel Hennie. Foto: Stella Pictures Vis mer

Se, nå blogger Tone igjen!

- Konklusjonen er ikke helt satt, men jeg tror ikke at vi kommer til å legge ned bloggen, sier David Eriksen.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Mandag kunne Seher.no avsløre at Tone Damli Aaberge (22) vurderer å kutte ut sin populære blogg. Årsaken er blant annet de mange negative kommentarene som ytres på nettsiden.

- Jeg har ikke bestemt meg ennå. Det eneste jeg vet er at bloggen min ikke skal være et negativt chatteforum, sa Tone da Seher.no møtte henne under Costume Awards forrige uke.

Det forrige innlegget på artistens blogg ble skrevet 10. desember. Samme dag som Seher.no melder at hun vurderer å kutte den ut, legger derimot 22-åringen ut et nytt innlegg på bloggen - det første på nesten to måneder.

I innlegget forteller Tone rett og slett at hun skal selge leiligheten sin.

«Skal selge leiligheten min i Balders gate. Litt rart, men godt og nødvendig. En skal videre her i livet. Flere bilder kan du se på Finn.no», skriver Tone om leiligheten, som har en prisantydning på 2.790.000 kroner.

Se leilighetene hennes på Finn.no her (ekstern link)

Mandag fortalte Tones manager, David Eriksen, at de enda ikke har bestemt seg for bloggens skjebne. Eriksen erkjente derimot at han samme dag skulle i møte med sin artist - der agendaen blant annet var nettopp dette.

Tirsdag bekrefter Eriksen at en avgjørelse er fattet, i hvert fall inntil videre.

- Konklusjonen er ikke helt satt, men jeg tror ikke at vi kommer til å legge ned bloggen. Akkurat nå bruker hun mer tid på Twitter, og det fungerer nok også best. Bloggen er tidkrevende, men vi får se an litt, sier han til Seher.no.
 
- Er det tilfeldig at Tone legger ut en lenke til et leilighetssalg akkurat nå?

- Det får du tolke som du vil, men jeg tror nok ikke at en 13-åring er interessert i å kjøpe seg leilighet. Media ville jo ha funnet det ut uansett, mener han.

Ingen leserkommentarer er registrert i forbindelse med Tones siste innlegg på bloggen. Det betyr ikke så mye, ifølge Eriksen.

- Har dere tatt en bestemmelse om å kutte ut kommentarfeltet?

- Nei, jeg tror ikke det er sperret ennå, men ja, vi har diskutert det, forteller David Eriksen til Seher.no.


Flere poulære bloggere har den seneste tiden valgt å legge ned hele bloggvirksomheten. I januar ble det kjent at Norges mest populære blogger, Emilie «Voe» Nereng, kuttet ut bloggen på grunn av at hun «var sliten» ikke minst på grunn av all hetsen. En annen blogger, Julia Nyland, har også snakket åpent om alle de negative kommentarene hun får.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Tone kan legge ned bloggen etter grov hets  


Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer