FIKK HJELP: Beyonce får en hjelpemde hånd når hun skal ut av bilen. Foto: Stella Pictures
FIKK HJELP: Beyonce får en hjelpemde hånd når hun skal ut av bilen. Foto: Stella Pictures Vis mer

Se, nå begynner magen å synes

Gravide Beyoncé Knowles viste seg frem på åpen gate da hun var på vei til et møte.

Publisert
SEHER.NO: R&B-stjernen Beyoncé Knowles (30) er over seks måneder på vei med sitt første barn. Nå begynner superstjernen for alvor å merke graviditeten på kroppen.

For, som The Sun skriver: «30-åringen vil bli nødt til å slippe en ballade som den neste singelen fra hennes album nummer fire. Beyonce ser nemlig ut til ikke å kunne danse de neste par månedene.»

Nylig ble Beyonce avfotografert da hun var på vei til en businessavtale i New York. På bildene ser man tydelig at magen blir stadig større.

Tidligere denne måneden avslørte Knowles at hun har bestemt seg for å opprettholde sin slanke stil under svangerskapet.

- Jeg vil se sexy og edgy ut selv under graviditeten, sier skjønnheten som de siste månedene har jobbet med sin egen kleskolleksjon for vordene mødre.

Ifølge The Sun uttalte Beyonces mann, Jay-Z, mandag at han bare vil være glad for å hjelpe til med bleieskift når babyen kommer til verden. 

- Selvsagt vil jeg det. Ett hundre prosent, sa han.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Hun sjekket opp eks-venninnens mann  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer