<strong>VISER SIN KJÆRLIGHET:</strong> Whitney Port fikk en god klem av sin kjæreste Ben Nemtin på gaten i New York. Foto: Stella Pictures
VISER SIN KJÆRLIGHET: Whitney Port fikk en god klem av sin kjæreste Ben Nemtin på gaten i New York. Foto: Stella Pictures Vis mer

Se, «MTV»-paret viser sin kjærlighet

Whitney Port har endelig hell i kjærligheten...

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO:  «The City»-stjernen Whitney Port har lenge vært hemmelighetsfull rundt sitt forhold med Ben Nemtin - blant annet kjent fra «The Buried Life» på MTV. Men nå viser Whitney og Nemtin sin kjærlighet.

Etter å ha fått neglene fikset på en salong i Manhattan, New york, fikk Port en god og varm klem av sin kjære. De tok de en liten rusletur, hånd i hånd, før det lykkelige paret tok en taxi videre.

Ryktene rundt paret startet allerede i februar. Da de startet å tilbringe tid sammen som venner, i utgangspunktet.

- Jeg og Whitney har vært litt sammen når jeg er i New York, sa Nemtin til Ryan Seacrest i mars.

Men nå har det altså blitt seriøst mellom dem. Ben hjalp realitystjernen med å arrangere hennes 25-års dag i Los Angeles. Og siden har de bare blitt mer og mer romantisk, melder The Holywood Gossip.

Whitney har ikke hatt så mye hell i kjærligheten den siste tiden. Først skjærte det seg med sangeren Jay Lyon, og så skjærte det seg med Freddie Fackelmayer - som viste seg å ha kjæreste.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.


LES OGSÅ: Beklager puppeglipp


Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer