Se Monsen parodiere seg selv!

«Helvete, jeg fikk en barnål i hånda.»

VILLMARKSKONGEN: Monsen har en lang liste ekspedisjoner bak seg, blant annet krysset han Canada på tvers, noe det ble dokumentarserie av. Foto: NRK
VILLMARKSKONGEN: Monsen har en lang liste ekspedisjoner bak seg, blant annet krysset han Canada på tvers, noe det ble dokumentarserie av. Foto: NRK Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Se video nederst i saken!

SEHER.NO: Lars Monsen (48) gjør for tiden stor suksess med den andre sesongen av NRK-programmet «Ingen grenser».

Men dette er ikke første gangen Monsen viser seg fram på TV. Mange vil huske Monsens ekspedisjon «Canada på tvers», som ble sendt på NRK i 2005, som dokumenterte hans ekspedisjon gjennom Nord-Alaska og Canada.

I den anledning fikk Harald Eia, Bård Tufte Johansen og Atle Antonsen Monsen med på å stille opp i en «bakomfilm», som ble sendt samme år i programmet «Tre brødre som ikke er brødre».

I denne filmen parodierer Monsen seg selv, blant annet ved å lage bål ved hjelp av tennvæske og klage voldsomt over de ukomfortable forholdene i naturen. «Helvete, jeg fikk en barnål i hånda!» utbryter han blant annet.

Den morsomme bakomfilmen ble sendt i episoden som gikk på TV 6. oktober 2005, og mange vil sikkert huske den.

Se parodien her:
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Gikk ned ti kilo i Ingen grenser

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer