Se Mini Jacobsen takle Davy Wathne

Sportsankeret på Team «Torsdag kveld fra Nydalen» var også selv tøff på fotballbanen.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO:  Lørdag fortsatte feiringen av TV 2s 20-årsjubileum på Festplassen i Bergen. Hovedattraksjonen var en fotballcup mellom de forskjellige TV 2-profilene.

Med Finn Gnatt som dommer, Harald Bredeli og Christian Paasche som kommentatorer og blant annet Davy Wathne, Dag Otto Lauritzen og Isabella Martinsen som spillere ble det en morsom - og innimellom tøff batalje ute på banen.

Blant annet utsatte Jahn Ivar «Mini» Jacobsen sportsankeret Davy Wathne for en temmelig brutal takling. Hvordan Wathne tok dét, kan du se i videoen øverst i saken.

Team «Torsdag kveld fra Nydalen» var store favoritter før turneringen startet, og for å se om Davy og de andre tok seieren er det bare å følge spent med i videosnutten!

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Viste bikinikroppen på Twitter 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer