Se min vakre datter!

Christian Ringnes hadde med seg datteren på veldedighetskonsert.

KOM MED DATTER: Kunstsamler, forretningsmann og samfunnsengasjerte Christian Ringnes med sin datter Isabelle. Foto: Ida Lindvall, seher.no
KOM MED DATTER: Kunstsamler, forretningsmann og samfunnsengasjerte Christian Ringnes med sin datter Isabelle. Foto: Ida Lindvall, seher.no Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Det var et fullstappet Oslo Spektrum som torsdag kveld holdt veldedighetskonsert til inntekt for Radiumhospitalet. Dette var også en fin anledning for våre politikere å vise at de støtter kreftsaken.

- Initiativet er meget bra siden Radiumhospitalet står som spisskompetansesenteret når det gjelder kreftforskning, sier stortingspresident Torbjørn Jagland (57) til Seher.no

Han forteller at han selv ikke har hatt noen befatning med kreft.

- Men dette er en sykdom som berører en stor del av befolkningen, alle kjenner noen som har eller har hatt kreft, understreker Jagland, som for anledningen kun var i sitt eget selskap denne kvelden.
 
Også ordfører Fabian Stang (52) synes kreftsaken er viktig å støtte og skjuler ikke sin begeistring for at så mange kom til Spektrum. Han kom forøvrig sammen med sin kjæreste Catharina Munthe (31). 

- Den kraften som skapes når enkeltindivider bidrar til samfunnet er en uvurderlig kraft, sier han alvorlig, og legger til at han gleder seg til konserten.

Forretningsmann og kunstsamler Christian Ringnes (53) kom i følge med sin amerikanske kone Denise (48) og sin vakre datter Isabelle (19).

- En konsert er en morsom måte å støtte en god sak på, sier Ringnes.
.
Hotelleier Petter Stordalen (45) var henrykt over oppmøtet i Spektrum. Han kom uten sin unge kjæreste, Gunhild Melhus (29).

- Dette er en såpass viktig sak, og jeg er stolt av at jeg har to gode venner, Jan Fredrik Karlsen og Arthur Buchardt, som står bak dette arrangementet, alt i alt, et meget godt initiativ, sier han.

Konferansier for kvelden var filmregissør Liv Ullmann og Idol-dommer Jan Fredrik Karlsen. Artistene bestod av blant annet Elisabeth Andreassen, Espen Lind og Arve Tellefsen. Alle har selvsagt stilt opp gratis for at Radiumhospitalet skal få samlet inn så mye penger som mulig.

Hvem er kveldens favoritt?

- Veldig mange er favoritter i kveld, men jeg holder en liten knapp på Espen Lind, smiler Stordalen stort før han forsvinner opp i VIP-avdelingen.

LES OGSÅ: Kjendiskonsert mot kreft

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer