STOLT MAMMA: Kelly Clarkson elsker livet som småbarnsmamma. Foto: Stella Pictures
STOLT MAMMA: Kelly Clarkson elsker livet som småbarnsmamma. Foto: Stella PicturesVis mer

- Se min lille «gangster»

Popstjernen Kelly Clarkson elsker å vise frem sin nye solstråle.

SEOGHØR.NO: Sommeren 2014 ble sangstjernen Kelly Clarkson (32) og ektemannen Brandon Blackstone (37) foreldre for første gang.

Den tidligere «American Idol»-vinneren kombinerer mammarollen med sin travle artistkarriere, men hun tar seg fortsatt tid til å poste bilder av sjarmtrollet River (7 mnd) på sosiale medier.

Tirsdag delte ettbarnsmoren et søtt bilde av datteren på Twitter, der den lille jenta har en bandana knyttet rundt hodet - nesten som en liten «gangster».

Dette er ikke første gang Kelly Clarkson deler bilder av datteren på nettet.

Flere ganger i løpet av høsten har «Since U Been Gone»-sangeren lagt ut bilder av nurket, som sikkert smelter hjertene til flere enn mor og far med sine mørke øyne og koselige bollekinn.

Elsker å være mamma

Det var i slutten av januar i fjor at Clarkson avslørte at hun ventet en liten datter.

- Vi fant nettopp ut at vi får en jente! Jeg visste det! Kun en jente kan lage så mye drama med alt dette oppkastet! Ha!, skrev sangeren - som tydeligvis slet med morgenkvalme - på Twitter.

I et fersk intervju med BBCs Radio 1 Breakfast Show, innrømmet 32-åringen at svangerskapet hadde vært tøft.

- Jeg ble lagt inn på sykehuset. Det var rett og slett en skikkelig kjip graviditet, så jeg måtte bruke lenger tid på å komme meg til hektene igjen enn først antatt, fortalte hun åpenhjertig.

Men åpenbart har lille River ført med seg svært mye glede etter at hun kom til verden. Overfor BBC-programmet understreket Kelly Clarkson at hun stortrives i morsrollen.

- Jeg elsker det. Jeg bare elsker det. Hun er ganske fantastisk, fortalte Clarkson om tilværelsen som mor for datteren, ifølge UsWeekly.

LES OGSÅ: - Jeg klarte ikke amme babyen min