STOLT MAMMA: Kelly Clarkson elsker livet som småbarnsmamma. Foto: Stella Pictures
STOLT MAMMA: Kelly Clarkson elsker livet som småbarnsmamma. Foto: Stella PicturesVis mer

- Se min lille «gangster»

Popstjernen Kelly Clarkson elsker å vise frem sin nye solstråle.

SEOGHØR.NO: Sommeren 2014 ble sangstjernen Kelly Clarkson (32) og ektemannen Brandon Blackstone (37) foreldre for første gang.

Den tidligere «American Idol»-vinneren kombinerer mammarollen med sin travle artistkarriere, men hun tar seg fortsatt tid til å poste bilder av sjarmtrollet River (7 mnd) på sosiale medier.

Tirsdag delte ettbarnsmoren et søtt bilde av datteren på Twitter, der den lille jenta har en bandana knyttet rundt hodet - nesten som en liten «gangster».

Dette er ikke første gang Kelly Clarkson deler bilder av datteren på nettet.

Flere ganger i løpet av høsten har «Since U Been Gone»-sangeren lagt ut bilder av nurket, som sikkert smelter hjertene til flere enn mor og far med sine mørke øyne og koselige bollekinn.

Elsker å være mamma

Det var i slutten av januar i fjor at Clarkson avslørte at hun ventet en liten datter.

- Vi fant nettopp ut at vi får en jente! Jeg visste det! Kun en jente kan lage så mye drama med alt dette oppkastet! Ha!, skrev sangeren - som tydeligvis slet med morgenkvalme - på Twitter.

I et fersk intervju med BBCs Radio 1 Breakfast Show, innrømmet 32-åringen at svangerskapet hadde vært tøft.

- Jeg ble lagt inn på sykehuset. Det var rett og slett en skikkelig kjip graviditet, så jeg måtte bruke lenger tid på å komme meg til hektene igjen enn først antatt, fortalte hun åpenhjertig.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Men åpenbart har lille River ført med seg svært mye glede etter at hun kom til verden. Overfor BBC-programmet understreket Kelly Clarkson at hun stortrives i morsrollen.

- Jeg elsker det. Jeg bare elsker det. Hun er ganske fantastisk, fortalte Clarkson om tilværelsen som mor for datteren, ifølge UsWeekly.

LES OGSÅ: - Jeg klarte ikke amme babyen min