Se MGP-Kjetils kjærlighetshyllest til kona

- Jeg lagde den for å vise hvor mye jeg setter pris på henne, sier Eurovision-finalisten til Se og Hør. Se video!

TAKKER SIN KJÆRE: Kjetil Mørland takker kona Nicola for at hun pushet ham til å melde seg på «Melodi Grand Prix». Foto: Tor Lindseth
TAKKER SIN KJÆRE: Kjetil Mørland takker kona Nicola for at hun pushet ham til å melde seg på «Melodi Grand Prix». Foto: Tor Lindseth Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I kveld skal «Melodi Grand Prix»-vinnerne Kjetil Mørland synge «A Monster Like Me» for 200 millioner TV-seere under den internasjonale «Eurovision»-finalen.

Den mørke låten om å føle at man ikke fortjener den store kjærligheten har han skrevet selv.

– Det er mye lettere å skrive om tragedier, enn «nå har jeg det fint, tralala». Det blir litt terapi. Om man klarer å skape noe positivt ut av en negativ situasjon, så kan det være med å få en opp igjen, sier Kjetil til Seoghør.no.

Likevel innrømmer Grimstad-gutten at han har skrevet en kjærlighetshyllest til kona Nicola.

– Jeg har faktisk skrevet en låt om Nicola. Etter at vi ble sammen, så det er mer enn slags bekreftelse enn en måte å kurtisere henne på. For å vise hvor mye jeg setter pris på henne. «Sun and Water» heter den. Jeg lagde den med bandet mitt Absent Elk, forteller Kjetil.

Se videoen her:

Han takker også sin britiske, bedre halvdel for å ha hjulpet ham enormt i arbeidet med å promotere «A Monster Like Me».

- Omtrent hver kveld jeg kommer hjem fra studio eller intervjuer, sitter vi på hver vår laptop og styrer med diverse ting. Hun har vært en veldig stor hjelp, smiler Kjetil til Se og Hør.

Kjetils duettpartner Debrah Scarlett er også full av godord om Kjetil og kona.

SPENNENDE KVELD: Mørland og Debrah Scarlett vant hele Norges hjerter med balladen «A Monster Like Me». I kveld står Europa for tur. Foto: Tor Lindseth
SPENNENDE KVELD: Mørland og Debrah Scarlett vant hele Norges hjerter med balladen «A Monster Like Me». I kveld står Europa for tur. Foto: Tor Lindseth Vis mer

 – Det er skikkelig koselig å se at det er to som ikke bare er et så godt team, men at de har et så godt vennskap. Det er så harmonisk, jeg skjønner ikke hvordan det går, legger forteller Debrah Scarlett til Se og Hør.

Hakadal-jenta pleier nemlig å bo hjemme hos Kjetil og kona - og avslører at hun har «Eurovision»-frelste Nicola å takke for at hun selv er med i årets finale.

– Hun er jo den som har dytta Kjetil litt til å gjøre dette, smiler debrah.

LES OGSÅ: Flyttet fra mamma som tiåring

 

 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer