FRA CHEWBACCA TIL SIR MACCA: Star Wars-stjernen Natalie Portman er dansende spøkelse i Sir Pauls nye video.
FRA CHEWBACCA TIL SIR MACCA: Star Wars-stjernen Natalie Portman er dansende spøkelse i Sir Pauls nye video.Vis mer

Se Maccas nye virus-video

Nyskilte Paul McCartney går rett på nett med hjelp fra eks-lolita og Kontoret-raring.

SE VIDEO: Paul McCartneys nye musikkvideo! 


SEHER.NO: Sir Paul McCartney har vært igjennom en opprivende skilsmisse og slitt med astronomiske postekteskapelige pengekrav. Nå er den 64 år gamle Beatle-en endelig tilbake der han hører hjemme – i det musikalske hjørnet.


Og i tråd med tiden lanserer han sin nye video direkte på det populære nettstedet YouTube. Du kan også få den med deg på Se og Hør TV.

I videoen til førstesingelen “Dance Tonight” fra hans nye album “'Memory Almost Full” har 64-åringen fått skuespillerhjelp fra den britiske komikeren Mackenzie Crook og israelsk-amerikanske Natalie Portman (25).


Crook er kjent fra mockumentary-en ”Kontoret”, der han spilte den lett irriterende og ekstremt storøyde assistenten til sjefen David Brent. Portman har blant annet spilt i de tre nyeste Star Wars-filmene etter at hun slo gjennom som lolita i action-thrilleren Léon som 12-åring.


Den nye Macca-videoen, som er rik på spesialeffekter, er regissert av Michel Gondry, kanskje mest kjent for den kritikerroste spillefilmen ”Evig solskinn i et plettfritt sinn” med Jim Carrey.


Paul McCartneys 21. soloalbum kommer for salg mandag.


Få med "Macca"s nye video her!


LES OGSÅ: -McCartney er faren min!