HERMER ETTER DEMI: Lisa Rinna la ut bildet som en slags hyllest til Demi Moore. - Hun er idolet mitt, skriver Rinna under bildet. Foto: All Over Press
HERMER ETTER DEMI: Lisa Rinna la ut bildet som en slags hyllest til Demi Moore. - Hun er idolet mitt, skriver Rinna under bildet. Foto: All Over PressVis mer

Se, Lisa hermer etter Demi

TV-stjernen ville også vise frem sin flotte 47-årige kropp...

SEHER.NO:  Skuespilleren og programlederen Lisa Rinna (47) ble inspirert av Demi Moore (47), og kledde av seg foran badespeilet - for så å publisere bildet på Twitter.

Det ser ut til at Demi har startet litt av en trend blant kjendiskvinnene i Hollywood. Og det er jo i og for seg fint, Lisa ser fantastisk ut, skriver DamilyMail. Rinna innrømmer at hun er treningsnarkoman, og det syns!

- Jeg tar en Demi! Hurra for oss 47-åringer. Hun er idolet mitt, skriver Rinna under bildet.

Den tidligere «Days Of Our Lives»-stjernen - som er kona til den britiske skuespilleren Harry Hamlin - viser frem en veltrent kropp, ikledd en bikini med leopardmønster. Det var tidligere denne uken  Moore startet en trend ved å publisere et bilde av sin flotte 47-årige kropp på Twitter.

Rinna har spilt i flere TV-produksjoner blant annet «Veronica Mars», og vært med i flere filmer, men de siste årene har skuespilleren blitt mer kjent for sine plastiske operasjoner, enn for sine talenter på skjermen.

Hun har innrømmet å ha brukt både Botox og ulike injeksjonsmidler. TV-stjernen har operert leppene til det ugjenkjennelige og har tidligere innrømmet at hun er fan av Botox.

- I min alder må du se bra ut hvis du fremdeles vil jobbe. Noen ganger prøver du derfor ulike ting i håp om at det vil hjelpe - slik jeg har gjort. Jeg har prøvd Botox, men så dukket det opp nye merker jeg ville teste ut. Jeg er det perfekte eksempel på at man må være forsiktig med overdreven bruk, sa hun til InTouch.


Lisa og «Clash Of The Titans»-stjernen Harry Hamlin har to døtre, Delilah Belle (12) og Amelia Gray (9).


Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: 47-åringen poserer som en tenåring