Se, Linni er naken Bond-pike

... og Helge Hammelow-Berg spiller skurk. Se videoen her.

6 X LINNI: - Min store drøm er å være Bond-pike i en ekte James Bond-film, sier glamourmodell Linni Meister til Seher.no. Her viser hun sine dansekunster i parodifilmen "Quantum for Allkopi". Alle disse jentene er faktisk spilt av Linni. Foto: Fra filmen
6 X LINNI: - Min store drøm er å være Bond-pike i en ekte James Bond-film, sier glamourmodell Linni Meister til Seher.no. Her viser hun sine dansekunster i parodifilmen "Quantum for Allkopi". Alle disse jentene er faktisk spilt av Linni. Foto: Fra filmen Vis mer
Se videoklipp fra Linnis frekke dans og Bond-parodien nederst i artikkelen!

SEHER.NO: Mens årets Bond-pike Olga Kurylenko (28) nektet å kaste klærne for James Bond i den nye 007-filmen "Quantum of Solace" er ikke den norske glamourmodellen og popsangeren Linni Meister (22) like sjenert.

I en 20 minutter lang James Bond-parodi - som inneholder blant annet helikopter-scener og heseblesende båtjakt - fra de to unge filmskaperne Stein Ivar Mollestad (26) og Bjørn Harald Clausen (26) trår Linni til som nakendanser under introduksjonen.

- Jeg får mye useriøse tilbud, men dette syntes jeg hørtes moro ut.  Og helt naken er jeg ikke da, jeg brukte en liten truse og tape på brystvortene. Min store drøm er å bli skuespiller. Forhåpentligvis kan jeg få flere tilbud etter dette, smiler Linni til Seher.no.Filmen er laget på bestilling fra fra firmaet Allkopi, som torsdag viste den fram for de ansatte på Colosseum kino på ekte premiere-vis med rød løper og innbudte stjerner.

Meister er nemlig ikke den eneste kjendisen som har stilt opp for de ambisiøse filmskaperene.

Se hele filmen her (ekstern lenke).

Både "Ti kniver i hjertet"-skuespiller Martin Garfalk, Michelle Purvis fra "Dansefeber" på TV og Nataile Strand - kjent fra "Big Brother" i 2001 - har større roller i "Quantum of Allkopi".

Og skurken - som i filmen vil sette trykkefirmaet ut av business ved å oversømme Norge med svart blekk, spilles av ingen ringere enn den tidligere "Reisesjekken"-generalen Helge Hammelow-Berg.

- De fleste som er med, har vi møtt gjennom felles kjente, men Helge traff vi tilfeldigvis på en fest, og han tente på ideen. Han var kjempeflink, sier Mollestad.

Hammelow-Berg nølte ikke med å si ja da han fikk høre om Bond-prosjektet.

- Jeg har drevet mye med teater i Tønsberg og har nok en skuespiller i meg. Dette hørtes ut som et veldig morsomt prosjekt, selv om humor er vanskelig. Det kan fort tippe over, sier Hammelow-Berg til Seher.no.

Den tidligere TV Norge-programlederen hevder han ikke er noen ihuga Bond-fan, men sier ikke nei takk til flere filmroller i fremtiden.

- Drømmerollen for meg er enten i en humoristisk film, eller i et action-drama fra andre verdenskrig fordi jeg er veldig opptatt av denne perioden. Hvis det kommer en ok forespørsel blir jeg gjerne med, sier Helge til Seher.no.

Filmen har et budsjett på 400.000 kroner og har tatt seks måneder å lage. Regissør Mollestad innrømmer at de måtte tenke kreativt for å få mest mulig ut av det smale budsjettet.

- Vi hadde mange ideer som vi måtte vrake fordi det hadde blitt for dyrt, men jeg er fornøyd med at vi blant annet har fått filmet med helikopter på vidda, som vanligvis kan koste opp mot en million hvis det skal gjøres av et tradisjonelt produksjonsselskap. Vi har fått god hjelp via venner og kjente, sier  Mollestad, som har tatt filmutdanning i New York.

Foreløpig har ikke han og hans kamerat Bjørn Harald Clausen vurdert en oppfølger til Bond-parodien, men ser ikke bort fra at det kan bli virkelighet hvis kortfilmen slår an.

- Vi har snust litt på tanken å lage en spillefilm og jeg har allerede et manuskript klart. Og vi tar gjerne med oss Linni igjen. Hun viste en utrolig stå-på-vilje og spredte mye positiv energi på settet, sier han til Seher.no.

Har du et kjendistips? Send det til seher@seher.no!

LES OGSÅ: - Jeg sa nei til sex med Bond

Se hele "Quantum for Allkopi" her (ekstern lenke)

Se klipp fra filmen her:

[obj:media:7030]