Se krigsreporteren som superhelt

Slik er krigsreporter Fredrik Græsvik i «Torsdag kveld fra Nydalen».

SEOGHØR.NO: Torsdag er det krigsreporter Fredrik Græsvik (46) som gjester humorgjengen i «Torsdag kveld fra Nydalen». Den erfarne TV2-stjernen har rapportert fra noen av verdens farligste steder og har flere ganger entret risikoområder for å rapportere om krig og konflikter.

Men torsdag kveld blir det hele selvsagt mer humoristisk fremstil og i en ny video vises Græsvik som en barsk villmann som til slutt tar en av fiendene over skulderen, mens han forsetter å rapportere for TV 2.

Virkeligheten er ofte mer dramatisk og nylig fortalte Græsvik til Se og Hør at han flere ganger har kjent på dødsangsten.

- Under de voldsomme demonstrasjonene i Egypt for noen uker siden. Når stemningen i de store folkemassene snur, er det om å gjøre å finne rett tidspunkt for tilbaketrekning. Da holder jeg fotografen min i beltet og drar ham vekk når det er tid for det. Tidspunktet du finner ut om det er for seint eller ikke, det er vondt å kjenne på.

I disse dager er Græsvik aktuell i TV 2-serien «Stjernene på slottet» hvor vi blir bedre kjent med ham og skuespillerne Dennis Storhøi og Toralv Maurstad, artist Lise Karlsnes, håndballspiller Gro Hammerseng, som deler personlige historier på et vinslott i Italia.

LES OGSÅ: Kaster flasker på kjæresten