SUPERPAR: - Er du klar over hvor mange som måtte til for å få deg, baby? spurte kanskje Brad Angelina om her. Foto: All Over Press
SUPERPAR: - Er du klar over hvor mange som måtte til for å få deg, baby? spurte kanskje Brad Angelina om her. Foto: All Over PressVis mer

Se kjendisenes sexkjede

Vet du hva som måtte til for at "Brangelina" kunne bli et par?

SE LISTA OG BILDER: Disse superstjernene måtte til!

SEHER.NO: Det skal godt gjøres å ha kontroll på alle forholdene i Hollywood.

I filmbyen går det fort i svingene, og det finnes nok ingen andre som sørger for flere skilsmisser, onani-brudd, utroskap og snikforhold enn superstjernene.

Brad Pitt (43) og Angelina Jolie (32), som trolig gifter seg til høsten, er to av dem som har skapt størst furore med sine mange forhold.

Spørsmålet er om det hadde blitt de to hvis for eksempel filmheltinnen Kirsten Dunst (25) og teaterklare Orlando Bloom (30) holdt sammen i mer enn to måneder?

Eller hva med Val Kilmers (30) frekke flørt med Drew Barrymore (32)?

Hollywood-hjertet er på en evig rundgang, og her  kan du se hva og hvem som måtte til for at Angelina endelig kunne få sin Brad.


Visste du at Angelina Jolie og Mark Wahlberg hadde et hett forhold på midten av 90-tallet? Den gang var han en lovende stjerne.


Men Mark gikk videre til Reese Witherspoon i 1995, og stjernestatusen ble litt høyere for hans del. Men i disse dager er Oscar-vinneren på flørter'n med Jake Gyllenhaal.


Men visste du at Jake hadde et forhold til søte Kirsten Dunst i 2006?


Kirsten hadde akkurat kommet seg over Orlando Bloom, som hun fant tonen med i "Elizabethtown" i 2005. Det ble slutt bare måneder etter...


Orlando falt pladask for latinobabe Penelope Cruz. Hvem har vel ikke gjort det? Men visste du at Penelope hadde et forhold til barskingen Val Kilmer i 2003?


Drew Barrymore falt også pladask for kollegaen, men da i 1996. Forholdet skulle ikke vare.
Fra 1998 til 1999 var Edward Norton og Drew et av Hollywoods heteste par. Men han måtte videre...


Og Edwart gikk videre til Drews "Charlie's Angels"-bestevenn Cameron Diaz! Flaks for ham, Diaz og Barrymore kjente ikke hverandre før ett år senere.


Og da hadde jo Cameron vært sammen med selveste Vince Vaughn i flere måneder!
Vince falt pladask for Jennifer Aniston i 2006, men de nektet begge å kommentere forholdet.


Vince falt for Jennifer få måneder etter hun skilte seg fra Brad Pitt. De giftet seg i 2000.
Brad fant fort tonen med Angelina Jolie - før han gikk fra Jennifer, hevder enkelte. Men ringen ble i det minste sluttet. Nå håper vi på en ring på Jolies finger!

Tror du superparet holder sammen - eller at Angelina er "Gone In Sixty Seconds"? Stem til høyre!


SE LISTA OG BILDER: Disse superstjernene måtte til!