Sommeren 2021:

Se kjendisenes private sommerbilder

Mens de fleste holder seg innenfor landets grenser, har noen unnet seg en etterlengtet utenlandsferie.

FERIEMODUS: Flere av landets kjendiser har for lengst startet sommerferien. Foto: Skjermdump fra Instagram
FERIEMODUS: Flere av landets kjendiser har for lengst startet sommerferien. Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I fjor ble sommerferien kraftig nedskalert for de aller fleste, da ferieplaner som opprinnelig var lagt til utlandet måtte flyttes innenfor landets grenser. Selv om noen få våget å slikke sol ved den franske rivieraen, ble sand og strand byttet ut med myr og fjell - og kanskje fjord.

I år er det imidlertid større takhøyde for å reise på sydentur.

De aller fleste har likevel valgt Norgesferien atter en gang - også kjendisene. Selv om flere ikke har tatt ferie riktig enda, har mange allerede rukket å kjenne på en lavere puls.

Dét har de dokumentert godt i sosiale medier.

TABBE: En kvinne som ferierte i Tyrkia våknet opp til en stor overraskelse etter å ha glemt å smøre seg med solkrem. Video: Viralhog. Reporter: Julie Tran Vis mer

Idyll i Nord-Norge

I juni kunne kjendisstylist Erlend Elias (39) fortelle til Se og Hør at han etter måneder på hotell, grunnet oppussing i leiligheten, hadde planer om å tilbringe sommeren i Nord-Norge sammen med familien.

Nå har han reist nordover - til hvite strender og tilsynelatende pent vær.

Linnéa Myhre (31) har også besøkt Nord-Norge, nærmere bestemt Lofoten. På Instagram har 31-åringen, som tidligere i år fikk seg ny kjæreste, delt bilde fra en topptur opp Fløya i Svolvær. I strålende pent vær ser man Myhre i fjellveggen med vakker utsikt bak seg.

Det er imidlertid ingen tegn til kjæresten Emil Gukild (29), som tilsynelatende er igjen i Oslo.

Dro til fjells

Pent vær har det også vært på Østlandet, hvor flere kjendiser har utforsket både nærområdet og fjellheimen.

Programleder Katarina Flatland (32) har blant annet valgt sistnevnte destinasjon - og med seg har hun både ektemannen Harald Dobloug, og parets snart ett år gamle sønn Bernard.

Dette er Flatland og Doblougs første sommerferie som en familie på tre ettersom sønnen ble født på tampen av august i fjor.

Også Jannecke Weeden (45) har valgt å benytte seg av den norske fjellheimen. I slutten av juni reiste hun fra hovedstaden for å utforske det som skulle befinne seg vestover i retning Hardanger.

På Instagram har Weeden delt en rekke bilder fra Odda, hvor hun tilsynelatende tilbrakte natten i telt sammen med yngstesønnen.

Endelig utlandet

Selv om de aller fleste ser ut til å utforske Norge i sommer, har flere som nevnt valgt å utforske verden utenfor landegrensene.

Blant dem er Elin Bergius (28) og Christian Fredrik Trælnes (27) - som har holdt sammen siden de deltok på «Paradise Hotel» i 2015.

Tidligere i år fikk de sitt tredje barn sammen - og nå har de tatt med seg hele familien og reist til Torrevieja i Spania.

Paret skulle i utgangspunktet gifte seg i august, men kunne nylig fortelle til Se og Hør at de har avlyst bryllupet på ubestemt tid.

- Vi skal fremdeles gifte oss, men når, hvordan og hvor er ikke planlagt, sa Bergius.

  • Se flere av kjendisenes private sommerbilder nedenfor!

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer