Påsken 2020:

Se kjendisenes private påskebilder

Tradisjonene er byttet ut, men det ser likevel ikke ut til å sette noen stopper for påskekosen.

KOSER SEG: Carina Dahl, kronprinsfamilien og Atle Pettersen er blant dem som har latt fansen få et innblikk i den koselige påskefeiringen. Foto: Privat
KOSER SEG: Carina Dahl, kronprinsfamilien og Atle Pettersen er blant dem som har latt fansen få et innblikk i den koselige påskefeiringen. Foto: Privat Vis mer
Publisert

Til tross for at påskeferien ble rimelig annerledes for mange i år, ser det nå ut til at både nordmenn og flere av landets kjendiser vet hvordan de skal komme i best mulig påskestemning. Høyfjellshotell, hyttetur og andre sosiale sammenkomster er byttet ut med hjemmepåske, noe som kanskje ikke er så galt likevel.

På Instagram florerer det av påskebilder fra kjendisene, og en av dem som ser ut til å ha det rimelig greit, er artist og tv-profil Carina Dahl (34).

Bypåske

Tidligere denne uken kunne Dahl fortelle at dette blir hennes første bypåske, og at hun i utgangspunktet skulle ha vært i både Hemsedal, Oppdal og Trysil.

Skjærtorsdag tilbrakte hun likevel utenfor byen, på topptur ved Høgevarde, mens langfredag tilbringes på bøljan blå, nærmere bestemt Oslofjorden.

«Påskekylling på sjøen», skriver Dahl til et bilde av seg selv om bord på en båt.

Ut i naturen

En gjenganger så langt i påsken, er at flere og flere trekker ut i nærmarka og blir bedre kjent med naturen. Dette er imidlertid ikke første gang tv-profil Jannecke Weeden (43) gjør det, men hun har delt flere bilder fra overnatting i Østmarka.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer