Se kjendisenes private nyttårsbilder

Delte blinkskudd i sosiale medier.

NYTTÅRSFEIRING: Det nye året ble feiret med brask og bram. I sosiale medier har flere av landets kjendiser delt bilder fra kvelden. Foto: Instagram / Privat
NYTTÅRSFEIRING: Det nye året ble feiret med brask og bram. I sosiale medier har flere av landets kjendiser delt bilder fra kvelden. Foto: Instagram / Privat Vis mer

Som seg hør og bør samlet kjente og kjære seg for en heidundrende feiring mandag kveld, da det nye året skulle ønskes velkommen.

Flere av landets kjendiser slo på stortromma den siste kvelden i 2018 og i kjent stil er flere av kveldens høydepunkt og blinkskudd delt i sosiale medier.

Hjem fra sykehuset

Mens mange trolig brukte timevis på å velge nyttårsantrekket, ble det en alternativ feiring for Thomas «Fingern» Gullestad (38), som bare kort tid før jul brakk ankelen.

På sin Instagram-profil har kona Jenny Skavlan (32) delt et bilde av ektemannen i et badekar, mens hun fotograferer seg selv og «Fingern» i speilet.

- Da har vi endelig fått krøplingen hjem fra sykehuset. Kan vi starte jula på nytt plis? skriver hun til bildet.

Bryllup og barn

Stian Blipp (28) på sin side fikk i motsetning til i fjor, da han lå syk med influensa, feiret nyttårsaften.

At 2018 har vært et spesielt år for TV-profilen er ingen hemmelighet. Han kan se tilbake på blant annet bryllup, babylykke og ny programlederjobb i «Senkveld».

Sammen med kona Jamina Iversen Blipp har 28-åringen delt et lengre innlegg på Instagram.

- Hallo 2019! Du har litt å leve opp til. I 2018 giftet jeg meg med verdens nydeligste kvinne, vi fikk en frisk og herlig datter, vi kjøpte hus, vi fikk den mirakuløse meldingen om at Jamina sin mamma som kjempet mot kreft for fjerde gang ble frisk igjen, skriver han og fortsetter:

- I møte med dette blir jobb og karriere en bagatell, men vi noterer oss likevel en sesong med «Stian Blipp show» og overtakelse av «Senkveld» i margen. 2019, jeg håper du er en av de snille, men uansett, så er vi er klar for deg! Godt nyttår.

Akebrett og fødsel

I kjent stil har Marna Haugen Burøe (38), bedre kjent som «Komikerfrue», lagt ut en nyttårshilsen med en artig vri. I paljettkjole sitter nemlig bloggeren på en trekjelke og sklir nedover bakken og vifter med et stjerneskudd.

- Sliding into 2019 like, skriver hun til videoen.

View this post on Instagram

Sliding into 2019 like 🤩

A post shared by komikerfrue (@komikerfrue) on

Også ektemannen, komiker Ørjan Burøe (44), kjører komikortet på Instagram.

I en bildeserie satt sammen til en video, ser man Marna i sykehusskjorte og alt tyder på at hun er underveis i en fødsel. På siste bilde er det imidlertid langt ifra en nyfødt baby som er blitt lagt på brystet hennes. Komikeren har nemlig klippet inn seg selv.

- 2018 startet trangt, heldigvis har vannet gått og vi er klare for 2019, skriver han.

Legger et tungt år bak seg

Kjendisstylist og TV-profil Erlend Elias Bragstad (36) har lagt et tungt år bak seg når han nå er gått inn i 2019. I august delte han den triste nyheten om at han hadde mistet faren, noe som satt sitt preg på året som er gått.

På Instagram forteller 36-åringen åpenhjertig om året som har vært en berg-og-dalbane.

- Det har vært ett år på en helvetes berg- og dalbane. Mye morsomme jobber, fantastiske jobber, så mange nydelige mennesker som jeg har møtt, men samtidig prosjekter som har stoppet opp. Men tyngst av alt, jeg mistet min umistelige pappa, skriver han og fortsetter:

- Så å gå inn i et nytt år uten han er med blandede følelser. Jeg skal stå oppreist og få oppfylt mine drømmer, gjøre min far stolt. Jeg skal være mye med min fantastiske familie og jeg skal pleie mine gode vennskapet. Så 2019, her kommer jeg.

Sol og bad

«Senkveld»-programleder Helene Olafsen (28) er en av dem som har rømt landet i forbindelse med nyttårsfeiringen.

Sammen med kjæresten og «Skal vi danse»-proff Jørgen Nilsen (27) har hun tilbrakt den siste tiden med sol, bading og surfing på Sri Lanka. Duoen har delt en rekke bilder fra den eksotiske ferien, og en nyttårshilsen var heller intet unntak.

At 28-åringen har hatt et helt spesielt år, både med ny kjæreste og ikke minst med ny jobb, legger hun ikke skjul på.

- Avsluttet det mest spinnville året til nå på best mulig måte. Tusen takk for det gamle folkens - og ønsker dere alt godt for det nye, skriver hun til et imponerende surfebilde av seg selv.

Helene Olafsen overtok som nevnt programlederjobben i «Senkveld» sammen med Stian Blipp. Før duoen tok over rollen, hadde Thomas Numme (48) og Harald Rønneberg (45) ledet TV 2-programmet i hele 15 år.

At det har vært rart å ta farvel med jobben etter så mange år, har selvsagt vært rart. Det er noe Harald deler i sosiale medier.

- Med fare for å bli litt klissete her nå, så vil 2018 alltid ha en veldig spesiell plass i hjertet mitt. Året da vi takket av etter 15 eventyrlige år med «Senkveld med Thomas og Harald». Et livsverk som har blitt en stor del av vår identitet. Og det er jo først når vi får det litt på avstand vi skjønner hvor unikt det hele har vært, skriver han blant annet.

Den folkekjære TV-profilen takker videre det norske folk for alle opplevelsene og ikke minst ser han frem til nye, spennende prosjekter.

Se flere av kjendisenes nyttårsbilder nedenfor.

View this post on Instagram

Happy New Year!! #happynewyear #2019

A post shared by Princess Märtha Louise (@princessmarthalouise) on

View this post on Instagram

Happy new year ✨

A post shared by A N N I J O R (@annijor) on

View this post on Instagram

Happy New Year from me and my friends.🎉

A post shared by Bård Ylvisåker (@bylvisaker) on

View this post on Instagram

Årets siste skitur. Ser frem til 2019🌟 Godt nytt år!

A post shared by Therese (@johaugtherese) on

LES OGSÅ: Pleiet kjærligheten på romantisk badeferie