Kjendisenes julefeiring:

Se kjendisenes private julebilder

Utkledning, sang og julenisser preger julen til de norske kjendisene.

<strong>JULETID:</strong> Therese Johaug, Tone Damli og Maria Mena er blant flere av kjendisene som flittig har delt bilder fra årets julefeiring. Foto: NTB Scanpix
JULETID: Therese Johaug, Tone Damli og Maria Mena er blant flere av kjendisene som flittig har delt bilder fra årets julefeiring. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Hvert år deles det julebilder i fleng i sosiale medier, der man ønsker nære og kjære en god jul, og et ønske om et godt nyttår.

Også kjendisene deler flittig fra sin juleferie. Selv om du er skuespillerstjerne, artist eller programleder - ser det ut til at julen handler om det samme for de fleste: Å tilbringe tid med dem man er glad i.

Vi har samlet et knippe bilder av det kjendisene har delt i sosiale medier denne julen.

Nissebesøk

For mange er det ikke ordentlig jul før nissen har kommet på besøk. For Frank Løke (38) sin del ble det han som måtte ta på seg rollen som julenissen i år.

I hvert fall om man skal tro oppdateringene på Instagram de siste dagene.

- Når du er nisse 364 dager i året, så hadde jeg håpet å slippe julaften. Men er du nisse så er du nisse, skriver 38-åringen til bilde han har lagt ut av seg iført nissedrakt.

Også komiker Sigrid Bonde Tusvik (38) fikk tilsynelatende jobben som julenisse i år. Sammen med svogeren sin stiller hun gledelig opp som nisse, ifølge et bilde hun har lagt ut på Instagram.

- Tok en liten «firmajobb» med svogeren før kvelden var omme, skriver hun.

Man skulle kanskje tro at nissebesøk hørte barna til. Men ifølge oppdateringene til kjendisene de siste dagene, er det flere som heller har fått besøk av nissen, fremfor å være nissen denne julen.

Blant andre «Bloggerne»-profil Marna Haugen Burøe (37), artist Maria Mena (32) og TV-kokk Eyvind Hellstrøm (70) fikk gleden av å få besøk av nissen i år.

Saken fortsetter under bildene:

Kler seg ut

For andre ser det imidlertid ikke ut til at det er nissen som er aller mest stas når det kommer til jula. Kledd i englevinger og hvite klær har også kjendisstylist Jan Thomas (51) stilt seg opp foran kamera for årets julekort til sine følgere i sosiale medier.

- Julen er en god tid dersom tiden er god. En riktig god jul til dere alle, og med et ønske om at julen blitt fylt av kjærlighet og ro, skriver han.

Foruten englevingene til Jan Thomas er det ellers reinsdyrgevir som har tatt plass på profilene til de norske kjendisene.

Therese Johaug (30) og kjæresten Nils Jakob Hoff (33) stilte opp med både hund og reinsdyrutkledning til årets julebilde.

- Nå har to- og firbente jul. God jul alle sammen, skriver skidronningen til bilde av den lille familien sin.

Også Stian «Staysman» Thorbjørnsen (36) tok på seg reinsdyrgeviret til årets bilde med kona Tina.

- Da gjenstår det bare å feie over kjerringa på spisestuebordet. Samme prosedyre som i fjor, så er jula komplett, skriver han.

Til og med i Australia har kjendisene tatt med seg julekostymene. Fra Sorrento deler Erik Follestad (29) et bilde av seg selv med både julesokker og reinsdyrgevir.

- Her er det ikke snø, skriver han.

Se dette innlegget på Instagram

Her er det ikke snø

Et innlegg delt av Erik Follestad (@erikfollestad)

For Jenny Skavlan (32) og ektemannen Thomas Gullestad (38) er derimot reinsdyrgeviret byttet ut med en litt annen pynt:

Familietid

Julen er tiden man som regel tilbringer med familien sin, og de siste dagene har kjendisene delt raust med bilder også av dem.

Blant andre programleder Ida Fladen (32) så ut til å ha noen koselige og morsomme dager sammen med familien sin. På Instagram fikk 32-åringen med seg hele familien til å synge den kjente julelåten «O helga natt»:

Se dette innlegget på Instagram

Wait for it.

Et innlegg delt av Ida Fladen (@idafladen)

Også «Jegertvillingene», Johanne og Kristine Thybo Hansen (27), så ut til å kose seg med familien i år.

- Ble en fantastisk fin feiring med min flotte familie i dag på julaften, skriver førstnevnte.

Mens Tone Damli (30) delte stolt frem flere bilder av sin lille familie:

Saken fortsetter under bildene:

I august kunne skiskytter Emil Hegle Svendsen (33) og Samantha Skogrand (29) avsløre at de venter sitt første barn sammen. På Instagram er det tydelig at årets julefeiring ble ekstra spesiell ettersom det nye familiemedlemmet er rett rundt hjørnet.

- God jul, skriver Samantha til bildet av seg selv og Emil.

Se dette innlegget på Instagram

God jul❤️

Et innlegg delt av Samantha (@samantha_skogrand)

Se flere bilder av julefeiringen til de norske kjendisene under:

Se dette innlegget på Instagram

Alltid vært sånn.

Et innlegg delt av Else Kåss Furuseth (@kaassolini)

Se dette innlegget på Instagram

Good jul alle sammen❤️

Et innlegg delt av Helene Olafsen (@heleneolafsen)

LES OGSÅ: Derfor bryter Jan Thomas juletradisjonen etter seks år

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer