KJENDISTUNGT: Torsdag kveld gikk Elles årlige sommerfest av stabelen, og en rekke kjendiser og kjente moreprofiler hadde tatt turen til Aker Brygge. Foto: Andreas Fadum/ Se og Hør
KJENDISTUNGT: Torsdag kveld gikk Elles årlige sommerfest av stabelen, og en rekke kjendiser og kjente moreprofiler hadde tatt turen til Aker Brygge. Foto: Andreas Fadum/ Se og Hør Vis mer

Elle-festen 2018:

Se kjendisenes private festbilder

Mens fotografene knipset bilder fra den rød løperen på Elles sommerfest, delte kjendisene langt mer uformelle bilder.

Publisert

Torsdag kveld samlet kjente moteprofiler og norske kjendiser seg på Aker Brygge i Oslo, da den tradisjonsrike Elle sommerfest gikk av stabelen.

Som vanlig ble den røde løperen rullet ut, og kjendisene stilte opp for fotografering av pressen da de ankom festen.

Det er imidlertid gjerne helt andre bilder fra kvelden som blir lagt ut på sosiale medier av kjendisene selv. Her har vi samlet et knippe av kjendisenes beste festbilder.

Kom lettkledd

Selv om de aller fleste gjør seg flid med kveldens antrekk på Elle-festen, er det ikke alle som lar seg påvirke av muligheten for kritikk fra kritisk motepoliti og anerkjente moteprofiler.

Artist og tidligere reality-deltaker Stian «Staysman»Thorbjørnsen (36) stilte like godt på festen i bar overkropp.

Drar på #ellefest i Baris! @ellenorge

A post shared by Stian Thorbjørnsen (@staysman) on

Komiker Lisa Tønne (40) kom derimot pyntet til fest, men la ut et humoristisk før/etter-bilde av seg selv fra festen.

Før og etter på #ellefesten2018

A post shared by Lisa Tønne (@lisingsbarnet) on

Tvillingsøstrene Vita og Wanda Mashadi (25), kjent fra nettserien «Vita & Wanda» er like som to dråper vann. Det gjorde de også et poeng ut av da de ankom Elle-festen i identiske antrekk.

Takk for en fantastisk aften @ellenorge 💙

A post shared by VITA MASHADI (@vitamashadi) on

Spøkte om kjæresten

Tidligere «Farmen»-profil Stine Hartmann (32), kunne i april avsløre til Se og Hør at hun hadde fått seg kjæreste, og på gårsdagens fest kom hun arm i arm med kjæresten, Jakob Næss.

At paret møttes på Tinder, spøkte hun med i innlegget på Instagram.

«Dro med Tinder-daten på #Ellefesten2018 i går. Fikk en sms i dag tidlig om at han koste seg gløgg. Han må være en keeper», skrev hun under bildet av de to fra den røde løperen.

Modell og blogger Camilla Pihl (40) hadde også tatt turen på Elle-festen. På sin Instagram la hun ut et bilde av seg selv i kveldens antrekk før hun ankom den røde løperen.

Andre kjendiser, som alpinist Aksel Lund Svindal (35) og toppblogger Sophie Elise Isachsen (23), viste seg fra sin festlige side på bildene fra Elle-festen.

Beste gjengen på beste festen. Takk for i går! 🍸🤩 #ellefesten2018

Et innlegg delt av Henrik Skansen (@henrik.skansen)

Share the mountain, share the party. 🏂⛷️

Et innlegg delt av Aksel Lund Svindal (@asvindal)

At det pleier å være god stemning på festen, er det liten tvil om. Da Se og Hør møtte kjendisene på den rød løperen var det flere som hadde tydelige forventninger til kvelden.

Saken fortsetter under Instagram-bildene!

#ellefesten2018

Et innlegg delt av Linnea Dale (@linnea_dale)

#ELLEfesten2018

Et innlegg delt av Nathalie Helgerud (@nathaliehelgerud)

Tidligere fotballproff John Carew (38) gledet seg til å treffe mange kjente og til å ta en fest med sine gode venninner i Elle-redaksjonen.

- Hvordan er du på fest?

- Jeg liker å tro at jeg er brukbar på fest når jeg først fester. Jeg liker å danse litt, men må ha et par innabords først, humret han til Se og Hør.

Skuespiller Pia Tjelta (40) var også selvskreven gjest og kom i kjole fra eget design. Tvillingmoren var også blant dem som gledet seg til en morsom kveld.

- Jeg er utrolig gøy på fest. Synes jeg selv da, lo hun.

- Men jeg er veldig sjelden på fest, så det spørs om jeg har festmusklene intakt fremdeles. Vi får se, sa hun til Se og Hør.

LES OGSÅ: Tone tar en Triana. Skal lede skandaleshow

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer