FERIE: Prinsesse Märtha Louise, Ida Fladen og Tone Damli er bare noen av de norske kjendisene som nyter late sommerdager. Foto: Instagram
FERIE: Prinsesse Märtha Louise, Ida Fladen og Tone Damli er bare noen av de norske kjendisene som nyter late sommerdager. Foto: Instagram Vis mer

Se kjendisenes private feriebilder

- Sommeren 2019 leverer!

Publisert

Sommerferien er for alvor i gang, og de fleste nordmenn er klare for å nyte late dager på stranda, sene sommerkvelder foran bålet, båtturer, krabbefiske og charterreise.

Dokumentasjon i sosiale medier hører selvsagt med, og norske kjendiser er intet unntak. På Instagram kryr det av feriebilder, noe som kan få de fleste som sitter fast på jobb til å vri seg i misunnelse. Det setter likevel ikke en stopper for hyppig deling.

Prinsesse Märtha Louise (47) er blant dem som har delt bilder med fansen. På bildet sitter hun i en båt og smiler pent til kamera. Hun har også delt en video av seg selv hvor hun hopper i havet fra en fjelltopp - så det ser absolutt ut til at prinsessen nyter de varme dagene i Norge.

- God sommer alle sammen, skriver prinsessen under bildet.

Den populære TV-profilen og programlederen Ida Fladen (33) nyter også late feriedager for tiden.

Hun har tatt turen til utlandet - nærmere bestemt øya Kreta i Hellas. Den blide programlederen har blant annet delt et bilde av seg selv i et gjennomsiktig og krystallblått hav på den kjente stranden Elafonisi på den populære greske øya.

- Livets barn

Den kjente og kjære komikeren Henriette Steenstrup (44) ser også ut til å nyte den fine sommertiden i Norge. 44-åringen har delt et koselig bilde av seg selv og barna fra Hvasser i Færder kommune.

På bildet er komikeren og de to barna solbrune - mens de smiler til kameraet og ser storfornøyde ut.

- Livets ferie på livets sted med livets barn, har Steenstrup skrevet under bildet, etterfulgt av et rødt hjerte.

En annen komiker som også nyter sommeren, er Sigrid Bonde Tusvik (39). Hun er særlig kjent for sin podkast «Tusvik og Tønne» som hun har sammen med makkeren Lisa Tønne (40) - men nå har 39-åringen tatt en velfortjent podkast-pause i naturskjønne omgivelser i Frankrike.

Den populære komikeren har delt flere bilder fra Sør-Frankrike hvor hun ferierer med ektemannen Martin Jøndahl og de to barna deres, Jenny og Jens. Også ektemannen har delt bilder fra familieferien i sosiale medier de siste dagene.

Ferierer på Sørlandet

Kronprinsesse Mette Marit (45) og resten av kronprinsfamilien har også tatt sommerferie. De har tradisjonen tro leid landstedet Vogts Villa på Dvergsøya på Sørlandet.

Der har de feriert hver sommer siden 2010, og for et par dager siden fikk kronprinsfamilien også besøk av kronprinsessens eldste sønn Marius Borg Høiby (22).

På sin offisielle Instagram-profil har kronprinsesse Mette Marit delt flere bilder fra det idylliske stedet - blant annet med eldstesønnen og hans hund, Louie.

Sandra Lyng (32), som ble mamma for første gang i november da sønnen Sander kom til verden, ser ut til å nyte sin første sommer som mor. På Instagram kommer det frem at den lille gutten allerede har fått smake på båtlivet på Hvaler, og nyter later dager med moren sin.

Sandra er også blant flere av landets kjendiser som var på Stavern-festivalen i helgen.

View this post on Instagram

Hjemme hos en liten skatt igjen

A post shared by Sandra Lyng (@sandralyng) on

På kjærestetur

De populære tvillingene Vita og Wanda Mashadi (26) skulle for første gang ikke reise på sommerferie sammen i år. Dette fordi sistnevnte har fått seg kjæreste, og skulle på kjærestetur til Santorini i Hellas.

I disse dager befinner Wanda seg på ferie, noe som er veldokumentert med hennes over 46 600 følgere.

View this post on Instagram

Hint: nede i venstre hjørne :)

A post shared by Wanda Mashadi (@wandamashadi) on

Vita ser likevel ikke ut til å lide noen nød selv om søsteren har rømt landet. Hun deler nemlig på Instagram at hun har fått krysset av flere steder her til lands på besøkslista si.

- Min første gang i Tønsberg må selvfølgelig dokumenteres på Instagram, skriver hun blant annet.

Også Nora Mørk (28) har pleiet kjærligheten på Santorini. Det bare en drøy måned etter at håndballstjernen bekreftet at hun hadde funnet kjærligheten med den profilerte Vålerenga-ishockeyspilleren Martin Laumann Ylven (30).

Ferien har de begge delt flere bilder fra med følgerne sine.

View this post on Instagram

Santorini og han her❤️🇬🇷

A post shared by Nora Mørk (@noramrk_9) on

View this post on Instagram

Du og jeg ❤️🇬🇷

A post shared by Martin Laumann Ylven (@martinlaumannylven) on

Se flere sommerbilder nedenfor!

View this post on Instagram

🍉🍉🍉🍉🍉 #kløftertøft

A post shared by Maria Mena (@mariamena_official) on

View this post on Instagram

Æ like is🍦

A post shared by Johannes Høsflot Klæbo (@johanneshk) on

View this post on Instagram

Du finner meg på terassen i sommer! 🏜

A post shared by Stian Blipp (@stianblipp) on

LES OGSÅ: - Jeg mistet en del av identiteten min

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer