Pinsen 2020:

Se kjendisenes private bilder

Kjendisene har byttet ut utenlandsreisen med sjø og strandliv i Norge.

SOMMER I NORGE: En rekke kjendiser har tilbrakt de varme pinsedagene ved havet, blant dem Tone Damli og Atle Pettersen. Katarina Flatland og ektemannen tok en tur på hytta. Foto: Skjermdump fra Instagram
SOMMER I NORGE: En rekke kjendiser har tilbrakt de varme pinsedagene ved havet, blant dem Tone Damli og Atle Pettersen. Katarina Flatland og ektemannen tok en tur på hytta. Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den siste uka har et usedvanlig varmt vær ligget over Norge. Med strålende sol og godt over 20 grader, har svært mange nordmenn brukt pinsedagene på bading, soling og strandliv.

Ettersom coronaviruset i stor grad setter en stopper for utenlandsreiser denne sommeren, vil nok mange benytte seg av muligheten til å heller oppdage sitt eget hjemland i år.

Sosiale medier har naturligvis vært flittig i bruk for å dokumentere de varme sommerdagene - og det gjelder ikke minst kjendisene - som de siste dagene har delt haugevis av private sommerbilder med sine følgere.

Noen kjendiser har - forståelig nok - valgt å holde seg ved sjøen de siste dagene, blant dem artist Tone Damli (32) og samboeren Markus Foss (37). 32-åringen har delt en rekke bilder de siste dagene - i strålende sommervær.

- Daff etter en digg dag på øya, skriver Damli under et bilde av seg selv i sommerkjole.

I et annet innlegg poserer 32-åringen i en lang, oransje kjole på en båt, så mye later til at hun og resten av familien setter stor pris på livet ved sjøen. Damli venter for tida sitt andre barn sammen med Foss, noe som betyr at dattera deres Billie (6) skal bli storesøster.

Hytte- og sjøliv

Mange som er bosatt i Oslo-området flokker til øyene i Oslofjorden i disse dager, og programleder Synnøve Skarbø (49) er blant dem som har latt seg friste av idyllen ved havet. 49-åringen har delt et bilde fra øya Nakholmen, hvor hun smiler til kamera i sommerlige omgivelser.

View this post on Instagram

Blender noe voldsomt inn.

A post shared by S Y N N Ø V E S K A R B Ø (@synnoveskarbo) on

- Blender noe voldsomt inn, har Skarbø skrevet under bildet.

Også artist Maria Mena (34) ser ut til å trives i området rundt Oslofjorden. 34-åringen delte søndag et bilde av seg selv sammen med sin nye kjæreste Morten Kleppa - et forhold som ble kjent i midten av april. På bildet sitter paret på en uteservering ved havet, og de ser utvilsomt ut til å nyte hverandres selskap.

Influenser og «Bloggerne»-profilen Martine Lunde (24) holder seg også ved sjøen i disse dager. Hun har delt flere bilder i sosiale medier, blant annet et hvor hun sitter på en båt med et par venninner. Av innlegget kommer det fram at bloggeren har tilbrakt pinsen i Drøbak.

- Har hatt verdens beste helg med disse to. Håper resten av sommeren blir like bra, skriver 24-åringen i innlegget.

«Beat for Beat»-programleder Atle Pettersen (30) setter også pris på sjølivet, og delte i helga et bilde fra hjemlige trakter - nemlig Telemark - der han smiler bredt til kamera mens han sitter i en båt.

- Med litt sjøluft i luggen er livet komplett. Nyt pinsen folkens, skriver 30-åringen i innlegget.

Selv om flere nyter sommerdagene ved havet, er det også fristende med en tur på hytta for mange nordmenn. Katarina Flatland (30) og ektemannen Harald Dobloug (31) har tatt seg en tur til Gaustablikk i anledning pinsen.

View this post on Instagram

Hytteliv 4 life <3

A post shared by Katarina Flatland (@katarinaflatland) on

Den populære programlederen har delt et bilde fra solveggen sammen med ektemannen, som hun i disse dager venter sitt første barn med.

«-Hytteliv 4 life <3» har den vordende moren skrevet under bildet.

Modell og tidligere «Skal vi danse»-deltaker Amalie Snøløs (24) har også reist på fjellet i pinsen.

View this post on Instagram

Takknemlig ❤️❤️

A post shared by Amalie Snøløs (@amaliesnolos) on

På Instagram har 24-åringen delt flere bilder av idylliske, norske landskap, blant annet fra fjellet Trolltunga. Snøløs har med andre ord hatt en svært aktiv pinse, og hun har delt en rekke bilder fra fjellturen med sine nesten 250 000 følgere.

Se flere av kjendisenes sommerlige pinsebilder her:

LES OGSÅ: - Hans tid kan være over

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer