17. mai:

Se kjendisenes private 17. mai-bilder

Nasjonaldagen har virkelig blitt feiret for fullt i år.

FEIRET SAMMEN: Marna Haugen og Ørjan Burøe feiret 17. mai med barna. Foto: Skjermdump fra Instagram
FEIRET SAMMEN: Marna Haugen og Ørjan Burøe feiret 17. mai med barna. Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Endelig var tiden inne for at man kunne feire 17. mai uten coronarestriksjoner, noe som merkes godt i sosiale medier. Bilder av pølsespising, bunader, skåling, is og brus deles over en lav sko.

Det er definitivt intet unntak for kjendisene, tirsdag viser de frem hvordan nasjonaldagen 2022 feires, og mye tyder på at flere har valgt å «gi alt» i år.

17. MAI: Kronprinsfamilien med Kronprins Haakon, kronprinsesse Mette-Marit, prinsesse Ingrid Alexandra og prins Sverre Magnus starter dagen med barnetog på Skaugum. Video: NTB Vis mer

Blant de som deler bunadsbilde finner man Emilie Stordalen (30), som denne våren har vært aktuell i «Kompani Lauritzen». Stordalen poengterer at 17. mai er litt ekstra spesiell, nettopp i år.

«I dag feirer vi grunnloven, vår frihet og uavhengighet. Og spesielt i år er det tydeligere enn på veldig lenge at dette er verdier vi ikke kan ta for gitt», skriver hun og følger opp:

«Aldri har jeg vært så takknemlig for å bo i et land som dette, håper alle får en fantastisk dag».

Komiker Trine Lise Olsen (46) deler også bilde av at hun har kledd seg opp for dagen. 46-åringen forteller følgerne på Instagram at hun i år valgte å kle seg i bestemors kofte og rødt sjal.

Adam Schjølberg (40) kan på sin side melde om at han var litt sent ute til morgen i dag.

«Starter som vanlig bak skjema med å gjøre det jeg burde ha gjort i går. Men det er ikke så farlig. Blir en fin dag likevel. Senk skuldrene og kos deg. Gratulerer med dagen», skrev komikeren til følgerne sine, sammen med et bilde av at han er i full gang med å stryke.

Også podkastprogramleder og moromann, Herman Flesvig (30), ønsker det norske folk en god feiring.

«Gratulerer med dagen, Norge», skriver han til et bilde av seg selv ikledd bunad.

Også KEiiNO-artist, Alexandra Rotan (25), deler i likhet med mange et smilende bunadsbilde.

«Kos dere i dag, godtfolk! Gratulerer med dagen. Ta vare!!!», skriver sangfuglen.

Programleder Stian Blipp (32) viser frem sin lille familie på Instagram: Kona Jamina Blipp (33) og barna Noelle (3) og Bowie (8 mnd). Skal vi tro Blipps bildetekst, er det ikke nødvendigvis lett å ta et blinkskudd på nasjonaldagen.

«Bildeforsøk nr. 43 sier vi oss fornøyd med! Gratulerer med dagen nydelige menneskje! Kos deg i dag».

Tidligere «Idol»-vinner og artist Jorun Stiansen (38), ser ut til å kose seg på nasjonaldagen i godt lag. Ikledd en lang, hvit kjole poserer hun foran kameraet med selskap av sin kjære.

«Gratulerer med dagen, kjære Norge. We låv ju», skriver hun til bildekarusellen.

Ifølge Instagram er influenser Marna Haugen (41) klar til å kaste bunaden til fordel for matkoma:

«Klar for barnetog, om tre timer kaster jeg bunaden og skal spise burgere og is resten av dagen», skriver tobarnsmoren til et bilde av seg selv i bunad.

Influenseren feiret tilsynelatende med eksmannen, Ørjan Burøe (47), og barna.

Skuespiller Henriette Steenstrup (47) feirer 17. mai i en sjokkrosa dress. Den viser hun frem på Instagram, samtidig som hun gratulerer følgerne med dagen.

«God kveld Nogre»-programleder, Marte Bratberg (32), er kjent for å skjerme sønnen, som kom til verden i oktober i fjor. På nasjonaldagen gir hun likevel følgerne et glimt.

«Gratulerer med dagen», skriver hun etterfulgt av et hjerte.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer