17. mai:

Se kjendisenes private 17. mai-bilder

Pandemien setter ingen stopper for nasjonaldagsfeiringen.

17. MAI: Flere norske kjendiser delte bilder i anledning 17. mai. Amalie Iuel delte blant annet et bilde fra i fjor sammen med kjæresten Aksel Lund Svindal og hunden Molly. Foto: Amalie Iuel / Instagram
17. MAI: Flere norske kjendiser delte bilder i anledning 17. mai. Amalie Iuel delte blant annet et bilde fra i fjor sammen med kjæresten Aksel Lund Svindal og hunden Molly. Foto: Amalie Iuel / Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Bunadsskjorten- og festtøyet er strøket, sølvet er pusset, is, kaker og annet godt er innkjøpt - det er duket for feiringen av Norges nasjonaldag igjen.

I likhet med i fjor er årets 17. mai noe annerledes enn hva vi er vant til. Det betyr imidlertid ikke at festlighetene uteblir.

Flere kjente, norske fjes deler fra den store festdagen i sosiale medier. Bunadsdrakten er selvsagt på hos mange.

Bunadspyntet

«God morgen Norge»-programleder Desta Marie Beeder (33) smiler fra øre til øre på sitt Instagram-bilde. Pyntet for 17. mai veiver hun med flagget i Bergen by.

«Hurra for verdens beste dag. Ha en fantastisk nasjonaldag alle sammen, og gratulerer så mye fine følgere», skriver hun til bildet.

Influenser Kristin Gjelsvik (34) og ektemannen Dennis Poppe Thorsen (28) deler et vakkert bilde av seg selv på den store dagen. 34-åringen adresserer den noe neddempede 17. mai-feiringen også i år.

«Gratulerer med dagen! I år som i fjor blir ikke nasjonaldagen helt som vi er vant til, og selv om været var bedre i 2020, er det likevel avstand, antibac, og begrenset antall som gjelder! Neste år håper jeg at jeg kan klemme både mamma og Jon, så får vi i år heller sette pris på hverandre på avstand Nyt dagen, vidunderlige dere! Måtte dere få en fantastisk 17. mai-feiring», kommenterer hun.

Influenser Martine Lunde (25) er ikledd en vakker bunad under feiringen, og smiler pent til kameraet. Under bildet gratulerer hun følgerne sine med dagen.

«Gratulerer med dagen mine fine», lyder det.

Også kjæresteparet Vendela Kirsebom (54) og Petter Pilgaard (41) tar seg tid til å sende av gårde en liten 17. mai-hilsen.

«Gratulerer med dagen. Nyt dagen», skriver den tidligere modellen blant annet.

Firbeinte venner

Hva er et 17. mai-bilde uten en pelskledd kompis? Flere deler også bilder med sine firbeinte venner.

For ett år siden i dag annonserte tidligere stjernealpinist Aksel Lund Svindal (38) og Amalie Iuel (26) at de var et par. Ett år senere deler duoen et koselig bilde sammen med hunden Molly fra i fjor.

«Gratulerer med dagen, Norge», skriver Iuel under Instagram-bildet.

Lund Svindal delte for øvrig to bilder hvorav ett av dem var det samme bildet som i fjor. På det andre bildet kan man tydelig se at hunden Molly har blitt større.

«17. mai i fjor. Jeg har blitt eldre, Amalie har blitt raskere og Molly har blitt mye større», skriver han til innlegget.

Sangstjerne Sissel Kyrkjebø (51) smeller også til med et bilde av seg selv og sin Yorkshire terrier på grunnlovsdagen.

«Hipp hipp hurraaaa! Gratulerer med dagen!», skriver Kyrkjebø.

«Gratulerer så mye med dagen!», skriver «Maskorama»-programleder Silje Nordnes (36) til et bilde av seg selv med sin nye samboer - en gråfarget katt.

Også «Debatten»-programleder Fredrik Solvang (44) poserer med sin hund, Mushu, under nasjonaldagen.

«Kjære venner. At det ikke regner bomber over hodet på oss, som i Midtøsten, eller at vi ikke må bedrive dødskamp mot pandemien, som i India, er flaks og velsignelse. Men på grunnlovsdagen er det lov å ofre de som er født på den ene dagen i året, da alle skal gratulere hverandre med dagen, litt sympati. Men okey, gratulerer med dagen, da!», skriver han til bildet.

Se flere bilder fra kjendisenes 17. mai nedenfor:

LES OGSÅ: Disse kjendis­parene gir blaffen i aldersforskjellen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer