17. mai:

Se kjendisenes private 17. mai-bilder

Flere har tydd til alternativ feiring av nasjonaldagen i år.

HURRA: Norske kjendiser roper hurra og sender en hilsen ut til det norske folk. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Til tross for at feiringen av årets grunnlovsdag er kraftig redusert, blir dagen fortsatt feiret av mange - på alternativt vis. Barnetogene er kanskje avlyst, og Slottsplassen tom, men flere har likevel kledd seg i finstasen for å feire dagen.

Dette gjelder også kjendisene, som i løpet av timene har rukket å dele flere bilder på sine sosiale medier, både av seg selv i bunaden, men også av andre morsomme aktiviteter de har deltatt på.

Blant dem er blogger og influenser Kristin Gjelsvik (33), som med et vakkert bilde av seg selv ikledd bunad poserer sammen med forloveden Dennis Poppe Thorsen og sønnen Falk til et bilde. Under gratulerer hun følgerne sine med dagen.

«Jubel og fanfare - hurra for årets beste dag. Gratulerer med dagen, fantastiske mennesker. Håper dere får en herlig feiring!», skriver hun til bildet.

Gjelsvik er imidlertid ikke alene om å ha tatt på bunaden i år, til tross for at arrangementene ikke er de største. Marna Haugen Burøe (39) - kjent som Komikerfrue, har også pyntet seg, men gir uttrykk for følgerne sine at det var litt vanskeligere å passe i bunaden i år, enn i fjor.

«Gratulerer med dagen! Her skal bunaden på, selv om den har blitt så trang gitt at sølja må flyttes ned for å dekke over sprikene. Corona har ikke knekt meg ennå! Håper alle får en fin feiring i dag, vi skal gjøre den minneverdig hjemmefra og virkelig kose oss. Husk å ringe venner og familie som er alene!», skriver hun.

To andre som også har funnet frem bunaden i dag, er John Carew og Pernille Juvodden. Paret fikk mye oppmerksomhet tidligere denne uka da de bekreftet at de er blitt et par, og på nasjonaldagen kliner de til i sosiale medier.

View this post on Instagram

Hipp hurra!❤️🇳🇴✨

A post shared by john_carew (@john_carew) on

En første gang

17. mai er også en «første gang» for flere. Noen har fått et nytt familietilskudd siden sist, mens andre har en bedre halvdel ved sin side - i motsetning til i fjor. En av dem som nylig kunne avsløre at hun hadde funnet kjærligheten på ny er artist Maria Mena (34).

Hun var lenge hemmelighetsfull rundt forholdet, men nylig kunne hun altså fortelle at hennes utvalgte heter Morten Kleppa. Dermed blir dette duoens første nasjonaldag sammen som et par.

«Jeg mangler fortsatt bunadssko men ellers er alt på stell! Gratulerer me dagen!!!», skriver hun, til et bilde av seg og kjæresten.

Hva gjelder første gang har også treningsinfluenser og tidligere «Farmen»-deltaker Stine Hartmann (34) en ny gutt ved sin side. Det er riktignok en sønnen det er snakk om, da 34-åringen i slutten av mars ble mamma for første gang.

Sammen med ektemannen feirer hun altså sin første 17. mai som mamma - og det på en noe annerledes måte.

«17.mairaton. Jorbærmila gjennomført! For en innsats dere har gjort Oslo Marathon. Helt rått at over 8000 meldte seg på dette virtuelle løpet! Det gjør løpehjertet mitt så happy! Om du enten går, gogger, triller, jogger eller løper- SJUKT bra jobba i dag!», skriver hun, før hun legger til:

«Tre ganger hurra for tidenes arrangement på en noe annerledes 17.mai! Og ganske kult at jordbærmila ble Storm (8 uker) sitt første løp.»

View this post on Instagram

Gratulerer med dagen 🇳🇴🇳🇴🇳🇴

A post shared by Tinashe Williamson (@tinashewilliamson) on

View this post on Instagram

Gratulerer med dagen🦋

A post shared by Liva B. Ingebrigtsen (@livaingebrigtsen) on

View this post on Instagram

Gratulerer med dagen! ❤️❤️❤️

A post shared by Silje Nordnes (@siljenord) on

LES OGSÅ: Trodde vi skulle dø

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer