Pride 2018:

Se kjendisenes egne bilder fra pride

Norske kjendiser markerte kjønnsuttrykk, seksualitet, identitet og legninger under Oslo Pride.

KJENDISENE FEIRET: Ida Fladen, Morten Hegseth og Erlend Elias var noen av de som markerte Pride. Foto: Instagram
KJENDISENE FEIRET: Ida Fladen, Morten Hegseth og Erlend Elias var noen av de som markerte Pride. Foto: Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Store deler av verden feirer, engasjerer og retter fokus mot homofile, lesbiske og transpersoner under Pride-feiringen.

Enkelte skjønner seg ikke helt på markeringen, mens andre hyller den. Blant dem som fylte Oslos gater under den avsluttende paraden lørdag, var flere norske kjendiser.

#glitterfitter

Journalist og programleder Morten Hegseth Riiber (32) har deltatt i Pride-uka og Pride-paraden flere ganger. Som følge av kritikk kunne han melde at han i år skulle delta med en kanskje enda sterkere agenda enn før, og stilte både lettkledd og glitrende i årets parade.

På Instagram la han ut dette bilde og skrev #glitterfitter.

#glitterfitter

A post shared by Morten Hegseth Riiber (@mortenhegseth) on

Ida Fladen (32) beskriver dagen som en av årets beste og viktigste dager på sin Instagram-konto.

Det beste i verden

Programleder Stian Blipp (28) og kona Jamina Iversen blir foreldre for første gang til vinteren. Han valgte å markere dagen ved å legge ut en selfie med teksten:

- Luft og kjærlighet. To ting vi er helt avhengig av. Tilstedeværelsen av det er fantastisk og fraværet er direkte kvelende. Men der stopper likhetene. Luft trenger vi ikke å se, vise eller føle for å nyte, men kjærligheten derimot, den kommer til sin rett når vi viser den, sprer den og føler den med hele vårt vesen. Kjærlighet er det absolutt beste i denne verden. Vis den stolt og spre den med glede. Happy pride.

P3-Programleder Ronny Brede Aase (31) la ut dette bilde, hvor han poserer sammen med sin kollega Silje Nordnes (33) …

Full fest! Happy pride!

A post shared by Ronny Brede Aase (@ronnybaa) on

… mens hun la ut dette bildet. Både Silje og Ronny skal for øvrig være programledere på sommeråpent i sommer, hvor begge skal på tur med Lars Monsen.

Livets dag!! 🌈

A post shared by Silje Nordnes (@siljenord) on

Folkefest

Kjendisstylisten Erlend Elias Bragstad (35) har vært engasjert i homobevegelsen i flere år og markerer selvfølgelig Pride. I år har han vært hovedtaler for åpningen av toget på Hadeland. I helgen stilte han i toget.

- Jeg pleier først å stå og se på toget, det er så sterkt, rørende, fint, befriende og gøy. Så hopper jeg inn i toget på slutten, forteller han til Se og Hør.

- Da jeg var yngre og kom ut av skapet, hadde jeg mine egne ting å stri med. Jo eldre man blir, jo mer perspektiv får man, og man skjønner hvor viktig Pride er, sier han.

Maria Mena (32) delte et litt mer alternativt bilde.

He is try-sexual, he’ll try to hump anything once. #proud 🌈

A post shared by Maria Mena (@mariamena_official) on

Artisten har tidligere uttalt til Se og Hør at hun sammenligner Pride med 17. mai. Det er noe hun ikke vil gå glipp av. I år fikk hun ikke gått i paraden, da hun skulle i et bryllup.

Paradeshow

For komiker Tore Petterson (38) er dette det han kaller «årets begivenhet». På sin Instragram-profil delte han med sine følgere at han var klar for å lede Paradeshowet i Spikersuppa.

Programleder Gisle A. Gjevestad Agledahl (27) skapte blest om NRK-serien «Jævla homo» ved å gå med grå collegegensere med «Jævla homo» trykket på. En rekke norske kjendiser bidro til blesten ved å iføre seg plagget på sosiale medier.

Saken fortsetter under.

Programlederen delte et bilde av seg og Marte Olea Borg med teksten:

- Hurra! En million takk til alle som brøytet vei for at vi kan rusle etter.

Gisles bestevenninne, Line Elvsåshagen (27), delte også sin begeistring for Pride i sosiale medier. Hun er for tiden aktuell som programleder for NRK-serien «Planet Plast».

Else Kåss Furuseth (37) ga beskjed om at «alle kan elske hvem de vil». På bildet smiler hun sammen med statsminister Erna Solberg (57).

🌈 Alle kan elske hvem de vil. 🌈

A post shared by Else Kåss Furuseth (@kaassolini) on
LES OGSÅ: Slik gikk det med «Paradise»-deltakerne

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer