Elle-festen 2019:

Se kjendisenes bilder fra Elle-festen

Trosset regnet for årets største motebegivenhet.

FESTKLARE: Tirsdag poserte kjendisene velvillig for fotografene på den røde løperen før Elle-festen. I ettertid har flere delt glimt fra innsida av festen i sosiale medier. Foto: Andreas Fadum, Se og Hør / NTB Scanpix
FESTKLARE: Tirsdag poserte kjendisene velvillig for fotografene på den røde løperen før Elle-festen. I ettertid har flere delt glimt fra innsida av festen i sosiale medier. Foto: Andreas Fadum, Se og Hør / NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Tirsdag ble landets kanskje største motebegivenhet, den årlige Elle-festen, arrangert på Høymagasinet på Akershus Festning i Oslo, der flere av landets fremste moteprofiler og kjendiser deltok.

I forkant av festen stilte kjendisene opp på den røde løperen, der de poserte for de oppmøtte fotografene og viste fram sine flotteste antrekk. Deretter trakk gjestene ut av regnet og inn i festlokalet, der festlighetene fortsatte ut kvelden.

Med andre ord var bilder av kjendiser i finstasen å se i en rekke medier tirsdag kveld, men det er imidlertid gjerne helt andre bilder som ble lagt ut i sosiale medier av gjestene selv.

I denne saken har vi samlet et knippe av kjendisenes beste bilder fra den eksklusive festen.

SNYTT: Erik Sæter forteller om en episode der han ble invitert opp på et hotellrom av Anniken Jørgensen. «Annijor» oppfattet derimot situasjonen litt annerledes. Vis mer

Moro i fotoboksen

Hva er vel en vellykket fest uten en fotoboks med rekvisitter? Basert på flere ulike Instagram-kontoer var det mange som koste seg i fotoboksen tirsdag kveld, deriblant Katharina G. Andresen (24).

Milliardærarvingen har lagt ut en serie med bilder der flere kjendiser medvirker, blant andre den tidligere fotballproffen John Carew (39).

View this post on Instagram

ELLE Summer Party🥂👒🎈🎉

A post shared by Katharina G. Andresen (@kgandresen) on

Sistnevnte ser ut til å ha vært en populær mann under tirsdagens festligheter, da han er å se i flere innlegg på Instagram fra kvelden.

Mens podkastduoen Janka Polliani (40) og Marte Bratberg (29) har lagt ut en video av trioen dansende foran fotoveggen, har Lilli Bendriss (73) delt en selfie med «Heimebane»-skuespilleren.

«Den årlige Elle-festen. Her med John Carew. Flott gentleman dette», skriver Bendriss til bildet av seg og John Carew.

Carew har på sin side delt et bilde av seg selv og Elles nye sjefredaktør, Petra Middelthon. Sistnevnte har i 13 år jobbet som moteredaktør i magasinet - før det i januar ble kjent at det var hun som skulle ta over jobben som bladets sjefredaktør etter at Signy Fardal (57) i høst ga seg etter 20 år.

Med pappa på fest

Sophie Elise Isachsen (24) hadde med seg pappa Jan Olav Isachsen (51) på den røde løperen tirsdag kveld. Bloggeren har delt en bildeserie på Instagram, der hun skriver at dette var farens kjendisfest.

PÅ RØD LØPER MED PAPPA: Sophie Elise gruet seg litt til Elle-festen. Vis mer

«Har med meg pappa på sin første kjendisfest og han er nok litt brisen allerede», skriver 24-åringen til bildeserien, der også Fetisha Williams (26) og Henrik Skansen (27) er å se.

Skansen har på sin side delt et bilde av trioen, som medvirker i serien «Sophie Elises verden» på TV 2, i lystig lag under festen.

Kjendisbrødre

Kjendisstylist og tv-profil Erlend Elias Bragstad (36) har i likhet med John Carew delt et bilde med sjefredaktøren.

«Takk for tidenes fest. Det er alltid gøy å møte deg», skriver han blant annet til et bilde der han omfavner Middelthon.

Bragstads halvbror, Erik Sæter (22), har delt et bilde av seg selv, broren og Sophie Elise Isachsen fra den røde løperen. Utifra bildeteksten å tolke kan det se ut til at det var førstnevntes fortjeneste at trioen fikk posert sammen i forkant av Elle-festen.

«Kommer på rød løper og Erlend bare: SOPHIE KOM HIT OG TA BILDE MED HAN LILLEBROR», skriver Sæter blant annet.

- Tror jeg vant festen

Gjennom ulike sosiale plattformer ser det ut til at kjendisene storkoste seg på den stjernespekkede festen. Det gjorde nok også tv-profil Ida Fladen (33), som på Instagram skriver at hun «tror hun kanskje vant festen».

«Farmen»-paret Tonje Frøystad Garvik (29) og Lene Sleperud (29), som for øvrig er nyforlovet, hadde også en vellykket kveld. De har begge delt en serie med bilder fra tirsdagens festligheter på sine respektive Instagram-kontoer i ettertid.

En som derimot ble nødt til å stå over Elle-festen i år, var Maria Mena (33). Hun har imidlertid ikke latt sjansen gå fra seg til å publisere et innlegg på Instagram. Her har delt et bilde der hodet hennes er photoshoppet på Kim Kardashians (38) kropp - ikledd en dristig, sort kjole.

«Tusen takk for i går, Elle Norge», skriver hun til det morsomme bildet.

LES OGSÅ: - Forholdet endret seg etter filmen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer