2017 på Instagram:

Se kjendisenes beste Instagram-bilder fra 2017

Kul i panna, babybilder og hjertevarme øyeblikk er noen av høydepunktene fra året som gikk.

HEKTA PÅ INSTAGRAM: Kjendisene elsker å bruke Instagram for å vise glimt fra livet sitt for fansen. (F.v.: Beyoncé, Selena Gomez og Sophie Elise Isachsen) Foto: Instagram.
HEKTA PÅ INSTAGRAM: Kjendisene elsker å bruke Instagram for å vise glimt fra livet sitt for fansen. (F.v.: Beyoncé, Selena Gomez og Sophie Elise Isachsen) Foto: Instagram. Vis mer

(Se og Hør): Kjendiser over hele verden gir med jevne mellomrom fansen et innblikk i privatlivet sitt gjennom sine private kontoer på sosiale medier.

Spesielt Instagram er godt brukt, og vi har i år fått alt fra graviditetsnyheter til hemmelige sykehusopphold servert på den populære bildedelingstjenesten. Her kan du få et gjensyn med noen av dem.

Uheldig på surfebrett

Artist Astrid Smeplass (21) har vært på verdensturné dette året, og mellom spillejobber og promotering har det norske stjerneskuddet også hatt litt fritid.

21-åringen forsøkte seg på surfing da hun var i den australske hovedstaden Sydney, og det gikk ikke helt som planlagt for sangstjernen.

- Vi surfet en dag vi hadde fri, og jeg skadet meg skikkelig, skrev sangeren under videoen der hun viste frem en skikkelig «Donald-kul» i panna.

Sangfuglen ble fint nødt til å avlyse en opptreden hun hadde sett frem til med P3 Sessions i Sverige, og beklaget på det dypeste.

- Å avlyse en konsert er virkelig frustrerende når det er utenfor min kontroll. Nå håper jeg at denne store kvisen, eventuelt golfballen, bare forsvinner, skrev hun med en humoristisk undertone.​

Graviditetsavsløringer

I februar kom endelig nyheten hele verden hadde ventet på og spekulert i, da Beyoncé (36) bekreftet på sin Instagram-konto at hun ventet tvillinger.

- Vi vil gjerne dele vår kjærlighet og glede med dere. Nå har vi blitt velsignet dobbelt opp. Vi er utrolig takknemlige over at familien vår vil vokse med to, og vi takker for alle lykkeønskinger. - The Carters, skrev sangstjernen under bildet.

Superparet Beyoncé og Jay Z (48) giftet seg i 2008, og ønsket datteren Blue Ivy (5) velkommen til verden i 2012.

I juni ble tvillingene Rumi og Sir Carter født, og en måned etter delte Beyoncé det aller første bildet av dem, i samme stil som bildet der sangstjernen avslørte at hun var gravid.

Her til lands fikk vi også en hyggelig nyhet servert med blomster og slør i oktober da komiker Odd-Magnus Williamson (37) og kona Tinashe (32) annonserte at de venter barn.

Vi har laget oss en baby!

A post shared by Odd-Magnus Williamson (@oddmagnusw) on

Paret, som giftet seg i 2015, la ut en imitasjon av det ikoniske bildet av Beyoncé, og skrev under at «vi har laget oss en baby!»

Halloween og babyrykter

Realitystjernen Khloé Kardashian (33) har holdt en lav profil i år etter at det ble kjent at hun skal vente sitt første barn med kjæresten Tristan Thompson (26).

Under Halloween-feiringen tidligere i år tok derimot paret steget fullt ut og overrasket fansen med flere bilder av de to i fullt kostyme.

Khloé og Tristan hadde valgt å kle seg ut som «Game of Thrones»-karakterene Daenerys Tagaryen og Khal Drogo, som i den populære HBO Nordic-serien spilles av Emilia Clarke (31) og Jason Momoa (38).

Ikledd pels fra topp til tå, Daenerys karakteristiske lyseblonde lokker og lys sminke, var det lett å se hvem Khloé hadde kledd seg ut som.

Fansen var kraftig imponert over duoens Halloween-utkledning. «Dette er helt fantastisk», skrev en av følgerne hennes. «HERREGUD!!! Dere vant. DETTE er det BESTE kostymet jeg har sett noensinne. Favoritten min», skrev en annen.

Mot slutten av året fikk Khloé også fansen til å juble, da hun bekreftet at hun venter sitt første barn.

Rasismekommentarer

Blogger Sophie Elise Isachsen (23) fikk i august sjokk etter omfattende rasehets i kommentarfeltet til musikkvideoen til hennes nye låt «All Your Friends».

I kommentarfeltet til videoen på YouTube rant det over av rasistiske kommentarer fordi Isachsen danset med en mørkhudet mann.

- Jeg blir ikke redd, men jeg blir trist fordi jeg ser at de som kommenterer ofte er voksne menn som refererer til sine barn. Det er forferdelig å tenke på at det er folk med sånne holdninger som er rollemodeller, sa Sophie Elise til Dagbladet tidligere i år, og fulgte opp med et lengre innlegg på Instagram.

Det jeg skal skrive nå kommer til å bli tøft. Kjærligheten jeg har følt på det siste døgnet har vært enorm, men hatet nesten enda større. Utelukkende fordi jeg valgte å bruke en mann med en mørkere hudfarge enn meg i musikkvideoen. Jeg personlig er vokst opp i nord-norge. Foreldrene mine er hvite, jeg er vokst opp med kun hvite mennesker rundt meg, rasisme har ikke eksistert i min hverdag og naiv som jeg har vært trodde jeg ikke menneskesyn basert på rase enda eksistere. Visst, vi har ekstremister som baserer menneskeverd på religion som er ille nok i seg selv, men hudfarge? jeg er takk gud vokst opp med gode moraler hvor jeg ser mennesker for nettopp hva de er - mennesker. Det var også slik jeg tenkte da jeg valgte en mannlig motspiller til musikkvideoen min. Jeg ville ha en som kunne skuespill, som hadde erfaring med dans og kunne gjøre løft med meg. Og ikke minst en som er tøff nok til å kaste seg ut på et prosjekt som dette. Jeg kunne ikke vært mer glad for mannen valget falt på. Det er ikke et valg jeg føler jeg må forsvare på noen som helst slags måte, og det gjør vondt å i det hele tatt skrive disse ordene. Men sjekker man kommentarfeltet på musikkvideoen er det et helvete fra en annen verden. Jeg ble sittende våken i hele natt med et enormt sjokk, og ikke minst en skyldfølelse som har "skapt" en arena hvor slikt hat får se dagens lys. Jeg fikk melding fra min beste venninne @fetishamlynn midt på natten som sa hun gråt, og stilte spørsmålstegn ved hvordan noen kan se ned på henne, fordi hun også har annen hudfarge enn meg. "Hvorfor er jeg mindre verdt?" spurte hun. Det at et så fantastisk menneske i det hele tatt må stille spørsmål ved sin egen verdi på grunn av et kommentarfelt som beviser i sin høyeste grad at rasisme eksisterer er kvalmt. Det er forkastelig at noen hvite mennesker skal komme med unnskyldninger som "men DE kaller jo oss for hvite, så da kan vi kalle dem ting tilbake", for det første - hvem er DE? Jeg har aldri i mitt liv blitt kalt hvit i en nedsettende tone. For det andre, kaller du noen for "jævla hviting", så sparker du oppover. Jeg har mer å si, men Instagram har grenser på tekst, så les overste kommentar 👇🏼

A post shared by Sophie Elise (@sophieelise) on

Bildet fikk nesten 30 000 «likes», og kommentarfeltet flommet over med støttekommentarer som «Vi må aldri glemme dette innlegget», «Fantastisk innspill» og «Takk for kampen mot rasisme».

Operert i hemmelighet

I september avslørte artisten Selena Gomez (25) at hun hadde gjennomgått en nyretransplantasjon, og at det var ingen ringere enn hennes egen bestevenninne Francia Raisa (29) som hadde donert nyren.

I en lengre tekst forklarte Selena fansen grunnen til at hun hadde vært borte fra rampelyset mesteparten av sommeren.

- Jeg er veldig klar over at mine fans har lagt merke til at jeg har ligget lavt store deler av sommeren og satt spørsmål rundt hvorfor jeg ikke har promotert min nye musikk, som jeg er ekstremt stolt av, skrev «Wolves»-sangeren under bildet.

Videre forklarte hun at grunnen til at hun hadde vært fraværende var at hun måtte gjennomgå en nyretransplantasjon som følge av at hun led av den kroniske betennelsessykdommen Lupus.

Familieforøkelse

I juni ble fotballstjernen Cristiano Ronaldo (32) far til tvillinger, noe han selv bekreftet på Instagram. Ikke lenge etter overrasket han igjen.

Den spanske avisen El Mundo kunne nemlig røpe at «Madrid»-stjernen ventet barn med kjæresten Georgina Rodriguez (22), kun en knapp måned etter tvillingenes ankomst.

13. november kom den nye babyen, og fotballspilleren ble dermed far for tredje gang på fem måneder. Fra før har han også sønnen Christiano Ronaldo Jr. (7).

Annonseringen av den nyfødte kom gjennom et bilde på Instagram publisert av den stolte faren.

Overrasket fan

I mai ble 22 mennesker drept og flere skadd i et angrep under en konsert i Manchester. Det var artisten Ariana Grande (24) som spilte. Hun hadde akkurat gått av scenen da en selvmordsbomber sprengte seg selv i luften i konserthallens foajé.

22-åringen var knust etter angrepet og returnerte umiddelbart til USA.

I etterkant av angrepet uttrykte hun i et brev på Twitter at hun hadde et ønske om å returnere til byen der angrepet skjedde.

En måned senere var sangeren tilbake på scenen i den engelske byen med over 60 000 publikummere. Med seg hadde hun noen av verdens mest kjente artister, deriblant Robbie Williams, Justin Bieber, Miley Cyrus, Katy Perry, Usher og Pharell Williams.

💛

A post shared by Ariana Grande (@arianagrande) on

I anledning returen til Manchester, dro Ariana innom et barnesykehus. Det var mange barn i publikum under konserten da bombingen fant sted, og flere av disse fikk varige skader. Et lite plaster på såret var det nok da superstjernen selv kom innom og pratet og tok bilder med barna.

der hun snakket og tok bilder med sine skadde fans. Det var mange barn i publikum under konserten der bombingen fant sted.

Internasjonal oppmerksomhet

NRK-serien «SKAM» gjorde braksuksess i Norge, og fant etterhvert også veien til internasjonale skjermer.

Det har lenge vært kjent at det skal lages en amerikansk versjon av serien, men amerikanerne har ikke viet den norske originalen mye oppmerksomhet - før Ulrikke Falch (21), kjent som «Vilde» i «SKAM», i sommer brått fikk oppmerksomhet på et av verdens kanskje mest besøkte nettsteder, Buzzfeed.

Bakgrunnen var Ulrikkes populære Instagramkonto med over én million følgere.

Skuespiller legger ofte ut videoer eller innlegg der hun snakker åpent om feminisme, spiseforstyrrelser eller andre hverdagslige ting.

Det er dette nettstedet Buzzfeed hyllet Ulrikke for i en artikkel de valgte å gi overskriften, «Denne skuespillerinnens Instagram kommer til å inspirere deg mer enn du hadde trodd».

LES OGSÅ: Mistet retten til sitt eget navn