Se kjendisenes barnemote

De motebevisste stjernene kledde opp barna sine til glamorøs polokamp i L.A.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Forrige helg så Hollywood-kjendisene sitt snitt til å leke britisk overklasse, da champagne-produsenten Veuve Clicquot holdt sin årlige polokamp i California.

Modell og tobarnsmor Alessandra Ambrosio (31), som fødte sønnen Noah Phoenix (5 mnd) i mai,  hadde kledd ham opp i skjorte, vest og matchende bukser og sixpence for anledningen. Hun hadde også pakket jeans og en flettestrikket genser til sønnen, som han skiftet til etter hvert.

Datteren Anja Louise (4) var kledd i en hvit kjole med sort sløyfe på brystet, som matched både hårbøylen og skoene hennes. Vakre Alessandra fant også tonen med kjendisstylist Rachel Zoe (41) under den glamorøse polokampen.

Zoe, som fødte sønnen Skyler (16 mnd) i fjor, hadde kledd opp ham og pappa Rodger Berman i matchende panamahatter. Lille Skyler så ut som en liten gentleman i marineblå blazer og hvit skjorte.

- Dette er en utrolig glamorøs dag, uttalte Zoe begeistret under den stjernespekkede tilstelningen i Pacific Palisades.

Se video av kjendisene som har kledd opp barna sine 4 minutter og 48 sekunder ut i denne ukens Seoghør.no Weekend TV!

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Gjør som Rihanna 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer