17. mai 2019:

Se kjendisenes 17. mai-bilder

Champagnefrokost, bunad og norske flagg. Slik feirer kjendisene Norges nasjonaldag.

17. MAI: Kjendiser landet over feirer Norges nasjonaldag med store smil og sine flotteste antrekk. Foto: Skjermdump, Instagram
17. MAI: Kjendiser landet over feirer Norges nasjonaldag med store smil og sine flotteste antrekk. Foto: Skjermdump, Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Norske flagg, bunader, jubel og glede har de siste timene tatt stor plass i sosiale medier under feiringen av nasjonaldagen.

Også flere kjendiser har kledd seg opp i finstasen og delt sine flotteste 17. mai-bilder med fansen på Instagram.

En av dem er Kathrine Sørland (38), som imidlertid innrømmer at hun faktisk ikke har kledd seg i bunad i år. Dette fordi hun etter alt å dømme selger lodd ved sønnens skole i anledning nasjonaldagen.

Til et bilde fra i fjor - der hun hadde på seg bunaden sin - skriver hun:

«Gratulerer med dagen! (Okei da, så har jeg brukt bildet fra i fjor, men synes ikke jeg var like fin i oransje T-skjorte som det står «lodd» på). Ha en fantastisk dag alle sammen», etterfulgt av emneknaggen #hurrafor17mai.

Champagnefrokost

Resten av kjendisnorge har imidlertid delt bilder fra årets feiring, og mange har blant annet deltatt på champagnefrokost, som så mange andre her til lands.

Blant disse finner vi P3morgen-programlederne Ronny Brede Aase (32), Silje Nordnes (34) og Markus Ekrem Neby (27), som tidlig på morgenen tok med seg mikrofoner og utstyr til et kollektiv - for å delta på nettopp champagnefrokost.

«Gratulerer med dagen! Vi startet med sending fra champisfrokost i megahyggelig kollektiv», skriver førstnevnte til et bilde av gjengen.

Stråler i bunad

En gjenganger hos mange av kjendisene, er bunadsbilder. Blant dem som i anledning Norges nasjonaldag har kledd seg i sine mest tradisjonelle antrekk, er tv-profilene Ida Fladen (33) og Amalie Snøløs (23).

Mens førstnevnte i bildeteksten spøker med «godt nyttår», skriver Snøløs at hun har arvet bunaden av oldemoren sin - som selv lagde den for 73 år siden, i 1946.

Også ekteparet Stian (29) og Jamina Blipp (31) er kledd i bunad.

«Gratulerer med dagen folkens. I love ya», skriver «Senkveld»-programlederen til et bilde av seg selv og sin kjære kone. Paret giftet seg i mai i fjor, og feirer sin første bryllupsdag om to dager, 19. mai.

View this post on Instagram

Gratulerer med dagen folkens! I love ya ❤

A post shared by Stian Blipp (@stianblipp) on

Tone Damli (31) har lagt ut et bilde av seg selv, samboeren Markus Foss (36) og dattera Billie (5), der de alle tre smiler pent til kameraet ikledd flotte bunader.

View this post on Instagram

Hurra for Norge 🇳🇴❤️ @makkan_foss

A post shared by Tone Damli (@iamtonedamli) on

Feirer med kjærestene

17. mai er en gledens dag, som man feirer sammen med alle de man er glad i. Derfor er det mange av kjendisene som feirer sammen med kjærestene sine, noe vi kan se gjennom bildene på Instagram.

Blant disse er radioprofil Marte Bratberg (29). Hun har nemlig lagt ut et bilde av seg selv og kjæresten - som hun for øvrig ikke har navngitt offentlig. For dem som hører på Bratbergs podkast, som hun har sammen med Janka Polliani (40), er han derimot godt kjent som «leirdua».

Også programleder Petter Nyquist (40), kjent for blant annet serien «Petter Uteligger», har delt et bilde fullt av kjærlighet. Han har nemlig samlet hele familien, samboeren Mari Jagmann (38) og deres to barn, til et søtt familiebilde.

Kjæresteparet Petter Pilgaard (39) og Vendela Kirsebom (52) feirer også nasjonaldagen sammen, og har begge lagt ut bilder fra feiringen på Instagram.

View this post on Instagram

Gratulerer med dagen🎉🥳🇳🇴

A post shared by Petter Pilgaard (@petterpilgaard) on

Atle Pettersen (29) har delt et bilde av seg selv og forloveden Cathrine Eide (29).

View this post on Instagram

🇳🇴Gratulerer med dagen🇳🇴

A post shared by Atle Pettersen (@atlepettersen) on

Første 17. mai som foreldre

For Kristin Gjelsvik (32) og Dennis Poppe (27), er kontrasten til fjorårets feiring stor, noe førstnevnte poengterer i sitt Instagram-innlegg. I april ble nemlig realityparet foreldre for første gang, og i år feirer de i Poppes hjemby, Stavanger.

«Gratulerer med dagen. Det ble brått en litt annerledes 17. mai-feiring for vår del … Den årlige champagnefrokosten med gjengen har i år blitt erstattet med pumping av morsmelk, barnetog i Stavanger og svigers, men jaggu koser vi oss glugg likevel. Livet er i grunn ganske fint! Nyt dagen, vidunderlige mennesker. Måtte den bli strålende», skriver hun til et bilde av seg og Poppe med barnevogn.

Se flere bilder fra kjendisenes 17. mai-feiring under:

View this post on Instagram

🇳🇴

A post shared by Sigrid Bonde Tusvik (@sigridbondetusvik) on

View this post on Instagram

GRATULERER MED DAGEN! / Happy Norway day!!!!

A post shared by Maria Mena (@mariamena_official) on

View this post on Instagram

Gratulerer med dagen! 🇳🇴🇳🇴🇳🇴

A post shared by komikerfrue (@komikerfrue) on

View this post on Instagram

Happy Norway Day 🥳 #trondheim

A post shared by Carina Dahl Official (@carinadahl) on

LES OGSÅ: Måtte droppe bunaden etter vekttap

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer