Se og Hørs Kjendisgalla:

Se kjendisene stråle på den røde løperen

- Dette pleier å være den gøyeste festen i året, så forventningene er store.

RØD LØPER: Vendela Kirsebom, Linni Meister, Tone Damli og Ida Fladen var blant kjendisene som strålte på Se og Hørs kjendisgalla. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
RØD LØPER: Vendela Kirsebom, Linni Meister, Tone Damli og Ida Fladen var blant kjendisene som strålte på Se og Hørs kjendisgalla. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Se og Hør): Søndag kveld var det duket for storslått fest under Se og Hørs årlige Kjendisgalla på Grand Hotel i Oslo.

Selve prisutdelingen gikk av stabelen klokka 19.00, og den røde løperen ble fylt opp med forventningsfulle kjendiser, samt støttespillere.

  • Se bilder fra den røde løperen nederst i saken!

En av dem som var klar for en helaften i celebert selskap, er programleder Jannecke Weeden (41).

- Dette pleier å være den gøyeste festen i året, så forventningene er jo derfor store, sa Jannecke da hun ankom den røde løperen i kveld.

En som hadde tatt turen til Se og Hørs Kjendisgalla i kveld, var Grunde Myhrer. Han var spent på kveldens fest:

- Jeg gleder meg veldig til i kveld. Det blir hyggelig og bra. Men jeg blir aldri vant til å gå på rød løper, det er like rart hver gang, sa Grunde fra den røde løperen.

Lilli Bendriss (70) hadde også tatt turen til Se og Hørs Kjendisgalla. Hun mener hun ikke trenger å bruke sine klarsynte evner for å spå kveldens utfall.

- I kveld har jeg antennene mine nede, jeg har jo fri! Men det blir nok noen komplikasjoner, litt sjalusi og litt for mange drinker for noen, sa Lilli fra den rød løperen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer