OPPSIKTSVEKKENDE: Khloe Kardashian ser ut til å være like lav som sine to petite søstre Kim og Kourtney, på reklameplakaten for deres nye bikinikolleksjon «Beach Bunnies». Foto: All Over Press
OPPSIKTSVEKKENDE: Khloe Kardashian ser ut til å være like lav som sine to petite søstre Kim og Kourtney, på reklameplakaten for deres nye bikinikolleksjon «Beach Bunnies». Foto: All Over PressVis mer

Se, Khloe har krympet

Når ble hun like lav som sine to små søstre?

SEHER.NO: På den nye reklameplakaten for Kardashian-søstrenes nye bikinikolleksjon, «Beach Bunnies», kan det se ut som om Khloe Kardashian (25) har blitt retusjert. Hun er nemlig like stor som sine petite søstre, Kim (29) og Kourtney (30).

Søstrene ser fantastiske ut i sine svarte og metalliske badedrakter. Men det er oppsiktsvekkende at Khloe fremstår som bare et par centimeter høyere enn sine søstre, skriver Mail Online.

Khloe rager 178 centimeter over bakken, mens hennes eldste søster, Kourtney - som står ved siden av henne, bare er 157 centimeter på sokkelesten. Kim er 160 centimeter høy.

Selv om Khloe er mye større enn sine søstre, så er hun fornøyd med sin egen høyde.

- Jeg elsker å være så høy. Jeg er ikke redd for å fremstå som høy heller, derfor bruker jeg alltid sko med ekstremt høye hæler. Personlig synes jeg mine to søstre er så søte og små, men jeg vet at de skulle ønske de hadde like lange ben som meg, skriver Khloe på sin egen webside.

Hele Kardashian-familien, bortsett fra Khloe, befinner seg nå i New York i anledning avdekningen av Kims egen voksdukke på Madam Tussauds.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Er dette hennes nye kjæreste?