Se Kellys utrolige forandring!

- Jeg har blitt kalt tykk og stygg i pressen hele livet, sier Kelly Osbourne.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: For ti år siden ble verden bedre kjent med den eksentriske Osbourne-familien gjennom realityprogrammet «The Osbournes» på MTV. Kelly Osbourne var bare 17 år da hele verden plutselig fikk innblikk i hennes hverdag som datter av rockeren Ozzy. 

Kelly og broren Jack taklet berømmelsen dårlig og trøstet seg med alkohol og rusmidler. Kelly begynte også å trøstespise og gikk opp mange kilo. 

- Jeg har blitt kalt tykk og stygg i pressen hele livet. Jeg skjønner at det er en del av berømmelsen, men jeg ble knust og det ødela selvtilliten min. Jeg hatet meg selv, sier 27-åringen til magasinet Shape. 

På sitt tyngste veide Kelly 73 kilo, og hun ble mobbet for vekten under hele oppveksten.

- Jeg gjorde så vondt å bli mobbet på den måten. Selv nå ser jeg ikke på meg selv som tynn. Men jeg har jobbet hardt gjennom flere år for å få den kroppen jeg nå har. I løpet av den tiden har jeg lært meg å like meg selv, sier hun til nettstedet Contactmusic. 

I dag er Osbourne nærmest en ny kvinne, og var milevis unna sitt gamle jeg da hun strålte på Emmy utdelingen søndag kveld. 

Ved å legge om dietten og trene kondisjon og pilates, har Kelly mistet 23 kilo, og fått selvtilliten tilbake.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Ødela ansiktet med plastisk kirurgi  

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer