STEMNINGSFYLT: I en egendesignet Topshop-kjole synger Kate Bosworth julen inn. Foto: All Over Press
STEMNINGSFYLT: I en egendesignet Topshop-kjole synger Kate Bosworth julen inn. Foto: All Over PressVis mer

Se Kate Bosworths ukjente talent

Den vakre 29-åringen kan mer enn bare å være skuespiller foran kamera. Se video!

SEOGHØR.NO: Den britiske klesgiganten Topshop har i anledning julen sluppet en reklamefilm med den velkjente julelåten «Winter Wonderland».

Og det er ikke hvem som helst de har fått til å stille både foran og bak kamera - den verdensberømte skuespilleren Kate Bosworth (29) viser skjulte sangtalenter, mens forloveden hennes Michael Polish (42) har regissert den 2:33 minutterlange musikk-/reklamevideoen.

- Dette prosjektet har forent to av de viktigste aspektene i livet mitt: film og mote. Jeg har alltid vært fan av Topshop, og det har vært en ære å få lov til å jobbe med Sir Phillip og resten av teamet. Håper alle nyter filmen like mye som vi nøt å lage den, sier hun ifølge den amerikanske nettsiden OK!

HER KAN DU SE DENNE UKENS SEOGHØR.NO WEEKEND-TV

I videoen står Bosworth oppå et piano ikledd en spesialdesignet kjole med åpen rygg. Hun har selv vært med på å designe kjolen som snart blir å finne i butikkene og i Topshop sin nettbutikk.

Pianoscenen er forøvrig inspirert av skuespiller Michelle Pffeifers (54) liknende scene i fra filmen «The Fabulous Baker Boys».

Se Kate Bosworth synge «Winter Wonderland» i videoen under!

VINN FLOTTE PREMIER - SE VÅR JULEKALENDER HER
 
Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Kate Bosworth hevder hun var en ensom ulv