Se Kanyes rørende bursdagshilsen til kona Kim

Kim Kardashian fylte 36 år.

KJÆRLIGHET: Kanye West overrasket kona Kim Kardashian med en rørende bursdagshilsen på superstjernas bursdag. Foto: Reuters
KJÆRLIGHET: Kanye West overrasket kona Kim Kardashian med en rørende bursdagshilsen på superstjernas bursdag. Foto: Reuters Vis mer

SEOGHØR.NO: Fredag fylte Kim Kardashian 36 år, men «Keeping Up With The Kardashian»-stjerna skal i år ha valgt å droppe den store bursdagsfesten.

Det ble kjent tidligere denne måneden, da en representant fra nattklubben Hakkasan i Las Vegas uttalte at Kardashian ikke var klar for feiring.

«Gitt omstendighetene vil Kim Kardashian ikke være i stand til å gjøre sin tidligere planlagte opptreden på Hakkasan Las Vegas», uttalte representanten til E! News.

Rørende gave fra Kanye

Den ferske 36-åringen har gått gjennom en svært tøff periode etter det brutale Paris-ranet i starten av oktober, men forhåpentligvis fikk ektemannen Kanye West kona til å smile på den store dagen. 

På mikrobloggtjenesten Twitter hadde nemlig Kanye West postet en fem minutter lang video med en rekke småklipp fra hennes barndom.

«Gratulerer med dagen, kjære!», sto det i Twitter-meldingen.

Videoen er satt sammen av ulike private klipp fra Kim og søstrenes barndom- og ungdomsår. Den siste snutten viser Kardashian-søstrenes far, Robert Kardashian, i øyeblikket hvor Kim sier at hun elsker ham. 

Robert Kardashian døde i 2003, 59 år gammel.

Videoen har blitt delt 190 000 ganger, og over 420 000 har likt Kanyes bursdagsvideo.

Saken fortsetter under bildet.

KIM OG PAPPA: Kim Kardashian sammen med pappa Robert Kardashian. Robert gikk bort i 2003, 59 år gammel. Foto: Xposure
KIM OG PAPPA: Kim Kardashian sammen med pappa Robert Kardashian. Robert gikk bort i 2003, 59 år gammel. Foto: Xposure Vis mer

Video viser ranerne

Etter at hun ble utsatt for det brutalt ranet i Paris i starten av oktober, har Kim Kardashian holdt en svært lav profil.

Kim Kardashian ble bundet fast av ranerne, som siden stakk av med smykker til en anslått verdi på nærmere 90 millioner norske kroner.

Politiet i Paris har også holdt en lav profil, hva det gjelder å offentliggjøre informasjon fra etterforskningen. Nå har det derimot kommet ut en video som angivelig viser at ranerne kommer til - og forlater - hotellet.

Det var den franske nyhetskanalen M6 som først viste fram videoen. Den ble deretter snappet opp av kjendisnettstedet TMZ, og har siden gått sin seiersgang på nettet. Den skal angivelig vise ranerne.

Saken fortsetter under bildet.

HER GIKK DET GALT: I en leilighet i denne bygningen, ble Kim Kardashian brutalt ranet av maskerte menn med våpen i starten av oktober. Foto: Solo Syndication
HER GIKK DET GALT: I en leilighet i denne bygningen, ble Kim Kardashian brutalt ranet av maskerte menn med våpen i starten av oktober. Foto: Solo Syndication Vis mer

Familien har brutt tausheten

En god uke etter Kims skrekkopplevelsen, delte mamma Kris Jenner (60) en rørende twittermelding og Instagram-post om familie, og som tydelig handler om de siste ukenes hendelser.

«Hver morgen er en påminnelse på hvor heldige vi er. I dag er jeg takknemlig for familien min, som jeg elsker mer enn ord kan beskrive. Tell dine velsignelser, alltid vær takknemlig, og sett pris på hvert øyeblikk du har med dine kjære.»

Khloé Kardashian (32) ga uttrykk for at søsteren opplevde hendelsen som «forferdelig traumatiserende» - overfor talkshowdronning Ellen DeGeneres da hun gjestet programmet en god uke etter ranet, skriver Dagbladet.

Saken fortsetter under bildet.

DEKKET SEG TIL: Kim Kardashian har ikke uttalt seg om Paris-ranet. Her forlater hun en leilighet i New York sammen med datteren, bare få dager etter den dramatiske hendelsen. Foto: Zuma Press
DEKKET SEG TIL: Kim Kardashian har ikke uttalt seg om Paris-ranet. Her forlater hun en leilighet i New York sammen med datteren, bare få dager etter den dramatiske hendelsen. Foto: Zuma Press Vis mer

Stoppet innspillingen 

Som resultat av den fryktelige hendelsen setter nå TV-kanalen E! innspillingen av «Keeping Up With the Kardashians» på vent

- Kims helse er vårt hovedfokus akkurat nå. Det er ikke tatt noe avgjørelse på når produksjonen vil gå i gang igjen, sier en talsperson for E! News tilBuzzfeed.com.

Det er uklart hvilken sesong av showet som var under innspilling, men andre halvdel av sesong 12 vil fremdeles returnere 23. Oktober, skriver nettstedet.

E! News ville derimot ikke fortelle om crewet var på plass og filmet i Paris i tidsperioden overfallet skjedde.

LES OGSÅ: Hammerseng-Edin fikk fødselstilbud fra mangemillionær.