<strong>SLUKKER LYSET:</strong> Egil Olsen er 55 prosent sikker på å vinne fotballkampen mot Danmark lørdag 26. mars. Han vil også vinne klimalandskampen.
SLUKKER LYSET: Egil Olsen er 55 prosent sikker på å vinne fotballkampen mot Danmark lørdag 26. mars. Han vil også vinne klimalandskampen. Vis mer

- Se kampen i mørket!

Egil «Drillo» Olsen utfordrer danskene til klimalandskamp.

Publisert
Sist oppdatert
Se video med Drillo nederst i saken!

SEHER.NO:
Lørdag 26. mars møter Norge Danmark i årets viktigste fotballkamp på Ullevål.

Interessen er enorm, og nå oppfordrer landslagssjef Egil «Drillo» Olsen Fotball-Norge til å knuse Danmark på flere arenaer.

Drillo utfordrer nemlig danskene til klimalandskamp under Earth Hour (ekstern lenke), som i år sammenfaller med landskampen.

Landslagssjefen ønsker at vi skal se kampen i mørket. For å spare klimaet.

– I år slukker jeg lyset for både klimaet og Norge. Hjelp oss å knuse danskene i Earth Hours klimalandskamp på Facebook så skal vi sørge for seier på fotballbanen som et lyspunkt i millioner av mørklagte hjem, sier Egil Drillo Olsen i en pressemelding fra Earth Hour, som han har frontet siden 2009.

En halvtime inn i førsteomgangen mellom Norge og Danmark begynner verdens største klimakampanje. Nesten to millioner nordmenn, og over en milliard mennesker over hele verden, har slukket lyset under Earth Hour de siste årene.

Drillo vil gjerne ha en ordentlig match fra danskene, også i klimakampen.


– Morten Olsen og hele det danske landslaget må gå foran som gode forbilder og bli med i klimalandskampen for Danmark. Jeg håper selvsagt på dobbeltseier for Norge, i både fotball- og klimalandskampen. Samtidig oppfordrer jeg danskene til å mobilisere for Earth Hour og gi oss kamp helt til døra. Det er viktig at hele Norge, med fotballen i spissen, engasjerer seg for klimaet, sier Egil Drillo Olsen.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ:

Se video med Drillo her:

[obj:media:9507]


Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer