DELTE FAMILIEBILDER: Jessica Simpson la ut bilder av datteren Maxwell Drew og sin forlovede Eric Johnson etter Thanksgivingfeiringen torsdag. Foto: Twitter
DELTE FAMILIEBILDER: Jessica Simpson la ut bilder av datteren Maxwell Drew og sin forlovede Eric Johnson etter Thanksgivingfeiringen torsdag. Foto: TwitterVis mer

Se Jessicas private familiebilder

Popstjernen delte Thanksgiving-minnene med fansen.

SEOGHØR.NO: Popstjernen Jessica Simpson (32) hadde mange grunner til å feire Thanksgiving-høytiden torsdag. Ikke bare var det hennes første sammen med sin nyfødte datter Maxwell Drew (6 mnd.).

Hun kan også juble over at hun snart har kvittet seg med alle de ekstra kiloene hun pådro seg i forbindelse med graviditeten.

For å dele sin babylykke med fansen la Jessica torsdag ut to bilder av sin forlovede Eric Johnson (33) og deres lille øyensten - etterfulgt av teksten «Jeg er så takknemlig for min nye, lille familie - Til lykke med Thanksgiving, alle sammen!».

Jessica har de siste dagene vært travelt opptatt med å reise rundt i USA og promotere sin nye kleskolleksjon for barn. Der har hennes nye kropp vært lett å se.

- Jeg har kun igjen snaue fem kilo av de 30 kiloene jeg la på meg under fødselen. Folk legger merke til forandringer hver gang de ser meg, og det tar jeg som et tegn på at jeg gjør fremskritt, sa Jessica under en visning i Florida tidligere denne måneden.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ:   - Legger merke til forandringer hver gang de ser meg