Se Jenny Skavlans bikinivisning

Designeren strålte på den store dagen.

SEOGHØR.NO: Multitalentet Jenny Skavlan (27) lanserte torsdag kveld sin nye bikinikolleksjon med en storstilt catwalkvisning utenfor Astrup Fearnley-museet i Oslo.

Melodi Grand Prix-programlederen var selv modell på de sexy kampanje-bildene, men denne kvelden var det proffe modeller på catwalken.

Mot slutten av showet kom hun selv ut på catwalken i en av badedraktene fra «Jenny Skavlan by Porto Brazil». Hun hadde en baggy jeans over, og med en wetlook i håret for anledningen.

Se videointervju øverst i saken!

Kjendisvennene var fulle av lovord om Jennys debut som badetøy-designer.

- Bikiniene er helt fantastiske. Jenny er så talentfull og flink på alle måter. Hun byr på seg selv – og hun har noe å komme med – og det respekterer jeg henne for, sa redaktør Ingeborg Heldal til Seoghør.no.

IMPONERT: Redaktør Ingeborg Heldal (t.v.) og skuespiller Pia Tjelta (t.h.) skryter av Jenny Skavlans kolleksjon for Porto Brazil.  Foto: Andreas Fadum/Se og Hør/FameFlynet
IMPONERT: Redaktør Ingeborg Heldal (t.v.) og skuespiller Pia Tjelta (t.h.) skryter av Jenny Skavlans kolleksjon for Porto Brazil. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør/FameFlynet Vis mer

Det var flest jenter blant de hundrevis av publikummerne som var møtt opp på Tjuvholmen. Men også gutta satt pris på det lettkledde showet.

SAMMEN PÅ RØD LØPER: Henrik Thodesen og Fam Irvoll poserte sammen. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør
SAMMEN PÅ RØD LØPER: Henrik Thodesen og Fam Irvoll poserte sammen. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør Vis mer

- Jeg er veldig, veldig opptatt av bikini, og har studert de ganske nøye. Det ser veldig bra ut, gliste «Torsdag kveld fra Nydalen»-komikeren Henrik Thodesen. Han var også gjest da Jenny giftet seg med Thomas i slutten av april.

Se video av hele catwalkshowet fra start til slutt nederst i saken!

Pia Tjelta, som er aktuell med egen kjolekolleksjon, skryter også av Jenny.

– Bikiniene er helt nydelige, sier hun til Seoghør.no.

- Kunne du gått med dem selv?

- Jeg håper det.

Bikiniunderdelene har tidligere fått fått kritikk fra minmote.no for å være for små.

«Skal vi danse»-stjernen Egor Filipenko og kona er heller ikke enig i kritikken.

- Jeg synes det ser drit bra ut og skjønner ikke hvorfor folk klager. Det er hyggelig med litt ekstra hud, sier Egor, som danset med Jenny da hun deltok i TV2-programmet.

- Designet er kjempe fint. Bikiniene er veldig feminine og elegante. Jeg liker det lille snittet i rumpa, istemmer kona.

TOMMEL OPP: Skal vi danse-kjendisen Egor Filipenko og kona Benedicthe Bjerke er ikke enig i et bikinitrusene er for små.  Foto: Andreas Fadum/Se og Hør
TOMMEL OPP: Skal vi danse-kjendisen Egor Filipenko og kona Benedicthe Bjerke er ikke enig i et bikinitrusene er for små. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør Vis mer

Dette er langt fra første gang Jenny Skavlan designer klær. Hun har tidligere laget tre gjestekolleksjoner for Bik Bok, og har også skrevet to bøker om redesign.

Allerede dagen etter visningen dro Jenny på kjøpesenterturné med bikinikolleksjonen. På ett døgn skal hun innom hele åtte byer – fra Oslo til Bergen til Tromsø. Porto Brazil kommer også ha «pop up-butikker» rundt omkring i Norge fra 23. mai og fire måneder framover i tid.

I ukens Se og Hør Weekend kan du delta i konkurranse og vinne tre bikinier fra «Jenny Skavlan by Porto Brazil».

Hva synes du om bikiniene? (Avsluttet)

Se hele catwalkvisningen her: