Se Idol-Davids enorme forvandling

Og David Pedersen har giftet seg for ett år siden.

NY STIL: David Pedersen fra Idol kom til Universials fest sammen med kona Tinki Tønseth Troye. Foto: Tore Skaar/Se og Hør
NY STIL: David Pedersen fra Idol kom til Universials fest sammen med kona Tinki Tønseth Troye. Foto: Tore Skaar/Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: I 2002 ble 16-åringen David Pedersen rikskjendis etter at han kom på tredjeplass i første sesong av Idol på TV 2. Vi husker han som en sjarmerende unggutt – men nå har han blitt voksen og fått skjegg!

Se og Hør traff ham på torsdagens Universal-fest, sammen med kona Tinki Troye.

- Vi har vært gift ett år nå, og er veldig lykkelige, sier David som har vært sammen med Tinki i fem år.

David tapte kun for Gaute Ormåsen og Kurt Nilsen i 2002. Siden den gang har det vært rolig rundt den tidligere Idol-stjernen.  Men hva har han bedrevet med siden Idol?

- Jeg har tatt en bachelorgrad innen ledelse på BI. Jeg fant fort ut at det var viktig å ha flere bein å stå på. Etter utdannelsen fikk jeg jobb her i Universal – hvor jeg jobber med promotering, sier han.

Men han har ikke lagt musikken helt på hylla.

- En kompis og jeg driver og leker oss litt i studio. Vi får se hva det blir utav det, smiler David.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Slik har du ikke sett Idol-stjernene før

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer