KJÆRLIGHETSFERIE: Ida Fladen og kjæresten Anders Opdahl nyter for tiden late dager på Bali.  Foto: Instagram
KJÆRLIGHETSFERIE: Ida Fladen og kjæresten Anders Opdahl nyter for tiden late dager på Bali. Foto: InstagramVis mer

Se Ida Fladens romantiske feriebilder

Turen startet ikke helt smertefritt for Ida Fladen og kjæresten Anders, da han rett før flyreisen oppdaget at passet var ugyldig.

SEOGHØR.NO: Like før jul i 2014 viste TV-profil Ida Fladen (30) seg med kjæresten Anders Opdahl for første gang. 

Den siste uken har Ida, som slo gjennom med NRK-programmet «Prosjekt perfekt», delt en rekke flotte feriebilder på sin Instagram-profil fra parets kjærlighetsferie på Bali.

Ferien startet for øvrig uventet for Ida og kjæresten, ettersom Anders startet reisen med å finne ut at passet hans ikke var gyldig - da de allerede hadde ankommet flyplassen.

«Når typen din finner ut på Gardermoen at han ikke har gyldig pass og du må dra alene til Bali...», skrev Ida til et bilde av seg selv for en snau uke siden.

TV-profilen bekrefter imidlertid at hun slapp å tilbringe hele ferien alene, og at situasjonen heldigvis løste seg fort. 

- Kjæresten min kom etter litt over et døgn, så det ordnet seg, sier hun til Seoghør.no. 

Saken fortsetter nedenfor.

#FML

Et bilde publisert av Ida Fladen (@idafladen)

Idyllisk kjærlighetsreise 

Idas feriebilder fra Bali viser at paret storkoser seg i idylliske omgivelser med late dager på stranden og spennende dykketurer. 

Flere av Idas 68.000 Instagram-følgere jublet også da den tidligere «Idol jr.»-programlederen la ut det første bildet etter at Anders endelig ankom ferieøya: 

Et bilde publisert av Ida Fladen (@idafladen)

Funnet mitt favorittsted

Et bilde publisert av Ida Fladen (@idafladen)

Snorklemafiaen

Et bilde publisert av Ida Fladen (@idafladen)

- Han er veldig morsom 

Ida kjæreste spiller bass i bandet til den norske artisten Emilie Nicolas, og har også produsert flere av låtene hennes. I tillegg synger han i Birkelunden Mannskor.

Han og Ida møttes på en konsert med koret sommeren for to år siden. 

– Vi har vært sammen siden sommeren en gang. Det er veldig hyggelig, sa Anders til VG like etter at de avslørte forholdet. 

Saken fortsetter under bildet. 

LYKKELIG PAR: Ida Fladen og Anders Opdahl bekreftet forholdet sitt i november i 2014. De møttes sommeren før under en konsert med koret han synger i.  Foto: Se og Hør
LYKKELIG PAR: Ida Fladen og Anders Opdahl bekreftet forholdet sitt i november i 2014. De møttes sommeren før under en konsert med koret han synger i. Foto: Se og Hør Vis mer

Da Seoghør.no møtte Fladen under en Sony-fest i Oslo i september i fjor, avslørte hun hva hun falt for da hun møtte musiker-kjæresten. 

- Humoren. Han er veldig morsom. Det er det aller viktigste, og det jeg ser etter hos en mann. Det er så kjedelig å ikke le, sa hun den gang.

Den populære TV-profilen røpet også hvordan de to er som en duo. 

- Et vanlig par, kanskje? Nei, jeg vet ikke. Rare! Vi er et rart par, strålte hun til Seoghør.no. 

I videoen under skrøt Ida av kjæresten etter Gullruten-utdelingen i fjor:

LES OGSÅ: - Vi hadde kun 24 timer sammen

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.