Se hvordan hun ser ut nå

Jan Thomas var strålende fornøyd

HJERTELIG MØTE: - Tusen takk, sier Lena når hun møter kjendisstylisten igjen på lanseringsfesten for hans nye bok.  Foto: Henning Jensen/Se og Hør
HJERTELIG MØTE: - Tusen takk, sier Lena når hun møter kjendisstylisten igjen på lanseringsfesten for hans nye bok. Foto: Henning Jensen/Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Kjendisstylist Jan Thomas (47) inviterte kjendisvenner og tidligere Bli ny-damer til fest da han lanserte sin nye bok «Jan Thomas-metoden» i Oslo torsdag.

I boka får man se 18 «vanlige damer» få en makeover. Lena Boysen Hillestad (44) er én av dem. Den profesjonelle hundekjøreren er bosatt på Hamar og ble påmeldt av sin 14 år gamle datter Julie i fjor.

Her ser du saken som ble publisert på Seoghør.no den gang.

Jan Thomas er strålende fornøyd med hvordan Lena ser ut når de møtes igjen på lanseringsfesten – et halvt år etter bli ny-dagen.

– Det føles som det var i går, for hun ser jo prikk lik ut! smiler kjendisstylisten.

Video fra makeoveren ser du nederst i saken!

Da de møttes på Jan Thomas Studio første gang fortalte Hillestad at hun alltid gikk kledd i treningstøy. Hun har vunnet 20 VM-gull og utallige andre hundeløp, og steller 35 hunder hver dag. Håret var halvlangt og hang nedover skuldrene.

– På ferie i Syden går jeg med vanlige klær, men ikke hjemme. Jeg synes det er vanskelig å sette sammen antrekk. Jeg liker ikke å tenke så mye på det, sa hun til Se og Hør den gang.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer