Se hvordan hun har forvandlet seg på tre år

Jennifer Hudson har rast ned i vekt det siste året, og er ikke til å kjenne igjen.

FØR OG ETTER: På bildet til venstre er Jennifer Hudson avbildet på den røde løperen i 2008. Siden den gang har hun gått kraftig ned i vekt. 37 kilo seinere er hun på den røde løperen på nattens Oscar på bildet til høyre. Foto: Stella Pictures
FØR OG ETTER: På bildet til venstre er Jennifer Hudson avbildet på den røde løperen i 2008. Siden den gang har hun gått kraftig ned i vekt. 37 kilo seinere er hun på den røde løperen på nattens Oscar på bildet til høyre. Foto: Stella Pictures Vis mer
Se video av Hudson nederst i saken.

SEHER.NO: Sangeren og skuespilleren Jennifer Hudson (29) fikk i 2006 prisen for beste kvinnelige birolle for «Dreamgirls». Siden den gang har det skjedd enormt mye i Hudsons liv.

Hudson var blant annet gjennom en ufattelig tragedie da hennes søsters eksmann i 2008 drepte broren og moren hennes.

Men nå smiler Hudson igjen, og ikke minst fordi hun har forandret livsstil totalt. Hun har gått ned hele 37 kilo, og er ikke til å kjenne igjen fra Oscar-utdelingen i fjor til i år.

- Dette er en helt ny utgave av meg selv. Noen ganger kjenner jeg meg ikke igjen. Jeg har gått ned 37 kilo, har hun uttalt tidligere til ShowbizSpy.com.

Og Hudson var strålende fornøyd med hvordan hun så ut på den røde løperen under årets Oscar-show, der hun bar en kjole fra Atelier Versace.

- Jeg sa at jeg ville sove med den. Jeg vil aldri ta den av, sa Hudson på den røde løperen.

- Sa raskt jeg så kjolen sa jeg: «Det er den jeg vil ha!»

29-åringen fikk jobben som talsperson for WeightWatchers etter at hun kastet av seg kiloene. I desember delte hun også tittelen for årets flotteste kvinnekropp med Kelly Osbourne.
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Slik ser hun ut i virkeligheten[obj:media:9415]