Se hvordan Bettan fikk tilbake toppformen

Sangstjernen avslører sine hemmelige triks for Seoghør.nos lesere.

SEOGHØR.NO: Det er tre måneder siden den populære artisten Elisabeth Andreassen bestemte seg for å finne sommerfiguren.

Målet var ikke å sprade rundt i minimal badedrakt, men å ta på seg det ultimate sommerantrekket: Jeans og hvit t-skjorte.

– Dét er sommer for meg. Og nå har jeg klart det, sier Bettan (56) til Se og Hør. I god tid før skjema har hun gått ned de fem kiloene som var målet. Likevel fortsetter hun både med trening og sunt kosthold.

POPULÆR: Elisabeth Andreassen er en av Norges mest folkekjære artister. Her er hun sammen med Didrik Solli-Tangen og Alexander Rybak
POPULÆR: Elisabeth Andreassen er en av Norges mest folkekjære artister. Her er hun sammen med Didrik Solli-Tangen og Alexander Rybak Vis mer

– Jeg er glad i å trene, og synes det er skikkelig moro nå som jeg har kommet i god form, forteller hun.

LES MER: I nyeste nummer av Se og Hør Weekend kan du lese mer om hennes effektive treningsmetoder. Foto: Se og Hør
LES MER: I nyeste nummer av Se og Hør Weekend kan du lese mer om hennes effektive treningsmetoder. Foto: Se og Hør Vis mer

Nå er det minimum fire økter i uka. To ganger løping utendørs, og to ganger styrketrening inne.
Hun trener både sammen med venninner og på egen hånd. Innimellom blir også ektemannen Tor og døtrene Anne og Nora med på tur.

I den nyeste utgaven av Se og Hør Weekend kan du lese mer om Elisabeths sunne program.

 Men jentene trives aller best på treningssenter, og Tor er egentlig mest glad i å spille golf.

– Når jeg løper er jeg ikke så glad i å prate, så jeg løper mye alene. Men her om dagen var jeg ute og løp en mil med Jeanette, forteller Bettan, og sikter til Jeanette Roede (41).

Slankeprinsessen og artisten har kjent hverandre siden de deltok i «Skal vi danse» sammen, og nå er Jeanette en god støttespiller i Elisabeths slankeopplegg. I tillegg har daglig leder i Mykjemeir, Ronny Døhli (36), hjulpet til på den fysiske biten.

– Det har gått veldig bra, og de har vært til stor hjelp. Det viktigste er egentlig motivasjonen, sier hun.

LES OGSÅ: Får sanghjelp av døtrene

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.