Se hvor søtnosen skjulte seg mens pappa talte

Med en mor som er supermodell og en far som er blant verdens kjekkeste skuespillere, er det ikke rart at Flynn Bloom får all oppmerksomhet.

SEOGHØR.NO: Selv om Orlando Bloom (37) og ekskona Miranda Kerr (30) har klart å holde på vennskapet etter sjokk-bruddet i fjor, var supermodellen ikke med da Orlando Bloom fikk sin etterlengtede stjerne på Hollywood Walk of Fame.

Men parets sønn Flynn (3) viste at det er en ny fotomodell i familien. Han stjal showet fullstendig med sin sjarmerende fremtoning.

STOLT PAPPA: Orlando Bloom med sønnen Flynn på armen. Foto: REX/Jim Smeal/BEI/All Over Press
STOLT PAPPA: Orlando Bloom med sønnen Flynn på armen. Foto: REX/Jim Smeal/BEI/All Over Press Vis mer

Gal etter godteri

Orlando selv var stolt over å bli tildelt den 2521. stjernen på Hollywoods viktige Walk of Fame. Og lurte på om det var helt tilfeldig at den var plassert rett utenfor godtebutikken Sugar...

- Flynn er gal etter godteri akkurat nå, så han er også ganske oppspilt! Jeg prøver å hindre ham i å få for mye, fortalte han til The Times.

Fikk premie

Det er ikke alt som er like lett å håndtere for en treåring, og av og til ville Flynn bare gjemme seg inn i pappas favn. Men han så med store øyne på alle de som hadde møtt fram for å hylle pappa, og fikk til slutt en stor blå kjærlighet-på-pinne i premie for at han hadde vært så tålmodig.

Og at Flynn er det viktigste i Orlandos liv, var tydelig for alle som så på seremonien.

- Jeg har levd som en nomade, noe jeg har likt veldig godt. Men nå når jeg har sønnen min er alt mye mer seriøst - jeg vil være i livet hans og ha så mye påvirkning på ham som jeg kan, sa skuespilleren til The Times.

Foto: All Over
KONSENTRASJON: Orlando talte mens Flynn gjemte seg. Foto: All Over
TRYGG HÅND: Pappa holdt godt i Flynn. Foto: All Over
Foto: All Over
Foto: All Over
TIL VEGGEN HJEMME: Sertifikatet fra Hollywood Walk of Fame. Foto: All Over
DRO I SNORA: Flynn hjalp til på pappas store dag. Foto: All Over
MED FAMILIEN: Orlandos søster Samantha og pappa Colin. Foto: All Over
PREMIE: En knallblå kjærlighet for flott innsats! Foto: All Over

LES OGSÅ: Miranda Kerr liker både menn og kvinner