-ELSKER NORGE: - Norge er et vakkert land, men veldig kaldt, smilte sangstjernen Eroz Ramazotti (til venstre) og hans pianist Luca Scarpa, da de møtte Seher.no i Oslo torsdag. Foto: Sølve Hindhamar, Seher.no
-ELSKER NORGE: - Norge er et vakkert land, men veldig kaldt, smilte sangstjernen Eroz Ramazotti (til venstre) og hans pianist Luca Scarpa, da de møtte Seher.no i Oslo torsdag. Foto: Sølve Hindhamar, Seher.noVis mer

Se hvem vi traff i Oslo!

- Jeg elsker å komme tilbake til Oslo og se på de vakre jentene, sier superstjernen til Seher.no.

SEHER.NO: Den italienske smørsangeren Eroz Ramazotti (46), har fått tusenvis av kvinner verden med sin myke stemme. 

Men til Seher.no avslører superstjernen - blant annet kjent for hiten "Cose della vita" - at han har et spesielt øye til norske jenter.

- Jeg elsker norske kvinner! Nordmenn er hyggelige og spesielt avslappete folk, jeg har vært her flere ganger, og liker å gå rundt i Oslo og titte, smiler han.


Sangstjernen ankom Norge mandag for å lade opp til kveldens konsert i Oslo Spektrum.

Men selv om han har et spesielt forhold til Norge og Skandinavia, velger han å spise på hjemmebane.

Sammen med sin gode venn, pianisten Luca Scarpa, nøt han tirsdag en italiensk lunsj på restauranten Balthazar i Oslo sentrum.

Duoen var så fornøyd med maten at de lovet å komme tilbake etter kveldens konsert.

- Det er hyggelig å få et slikt kompliment, og at de er fornøyde med maten vår, sier soussjef Anders Havik til Seher.no.


Totalt vil sangerens verdensturné vare i ett år.

- Desverre skal jeg videre allerede i morgen til Stockholm og Helsinki. Vi får ikke fri før til jul. Da tar vi en måneds pause, sier Ramazotti til Seher.no.

Vi belønner gode kjendistips! Tips oss på seher@seher.no , ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901!

LES OGSÅ: Seher.no møtte Mary-Kate i Oslo