<strong>MAMMA OG GULLGUTTEN:</strong> Kristine Lunde-Borgersen tok med seg sønnen Matheo på ti måneder på seiersbildet etter gulltriumfen. Foto: NTB scanpix
MAMMA OG GULLGUTTEN: Kristine Lunde-Borgersen tok med seg sønnen Matheo på ti måneder på seiersbildet etter gulltriumfen. Foto: NTB scanpix Vis mer

Se hvem som snek seg med på seiersbildet

Kristine Lunde-Borgersen (31) tok med seg sønnen på seiersbildet etter VM-triumfen.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Kristine Lunde-Borgersen (31) danset med sønnen på parketten etter at seieren var sikret søndag kveld, og se nøye på bildene fra medaljeseremonien: for også der er Matheo (10 måneder) med.

- Han koste seg. Jeg tenkte først at han ikke skulle bli med opp på podiet, på grunn av all støyen, men han hadde det kjempefint, sier Kristine Lunde-Borgersen til Dagbladet etter håndballjentenes andre VM-gull.

– Å vinne med søsteren min (Katrine Lunde Haraldsen red. anm.) er noe av det største, tenker jeg. Dette skal nytes. Lenge, sier Kristine Lunde-Borgersen til Dagbladet.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer