Se hvem som snek seg med på bildet til J-Lo!

«Jenny from the block» fikk uventet selskap fra Jennifer Aniston da hun skulle ta en Oscar-«selfie».

UBUDNE GJESTER: Jennifer Aniston og Justin Theroux ble med på Jennifer Lopez' selfie. Foto: Instagram
UBUDNE GJESTER: Jennifer Aniston og Justin Theroux ble med på Jennifer Lopez' selfie. Foto: Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Jennifer Lopez (45) ankom nattens Oscar-utdeling i en fantastisk kjole, som gjennom natten har fått mye oppmerksomhet.

Da var det kanskje også passende at Lopez fikk æren av å presentere prisen for beste kostymer, noe hun gjorde sammen med skuespilleren Chris Pine.Vel på plass i salen skulle Lopez dokumentere øyeblikket med en «selfie», men før hun visste ordet av det, var det ubudne gjester med på bildet til Lopez.

Se listen over årets Oscar-vinnere her!Jennifer Aniston (46) og forloveden Justin Theroux (43) kastet seg nemlig inn bak Lopez, slik at de kom med på bildet.«Jeg ble foto-bombet av favorittparet mitt, Jennifer og Justin», skrev Lopez, som la ut bildet på sin egen Instagram-side.

Jennifer benyttet også anledningen til å ta en «selfie» sammen med skuespilleren Meryl Streep.- Hun er kjent for sine tøffe valg når det kommer til mote, og denne gangen så hun ut som nattens dronning i den champagnefargede Elie Saab-kjolen, skrev Daily Mail om Lopez' antrekk.

Se høydepunkter fra den røde løperen:

Antrekket avslørte også en dyp kløft, men Lopez hevder selv hun ikke var nervøs for å vise seg for kameraene, i det som hevdes å være hennes åttende Oscar-opptreden.- Nei, jeg er egentlig ganske rolig nå, sa hun på den røde løperen.LES OGSÅ: De beste øyeblikkene på den røde løperen

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer