<strong>NÅ ER HUN TILBAKE:</strong> Mandag startet Cheryl Cole innspillingen av britiske «X Factor» sammen med Simon Cowell som ga henne sparken fra samme jobben i 2011. Manager Louis Walsh og Spice Girls-stjerne Melanie Brown er også med i dommerpanelet.  Foto: Corbis / Thames / Syco/ All Over Press
NÅ ER HUN TILBAKE: Mandag startet Cheryl Cole innspillingen av britiske «X Factor» sammen med Simon Cowell som ga henne sparken fra samme jobben i 2011. Manager Louis Walsh og Spice Girls-stjerne Melanie Brown er også med i dommerpanelet. Foto: Corbis / Thames / Syco/ All Over Press Vis mer

Se hvem som sitter ved siden av hverandre!

Tre år etter at hun fikk sparken fra «X Factor» gjør Cheryl Cole comeback som TV-dommer.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Cheryl Cole (30) var rasende da hun i 2011 fikk sparken fra jobben som TV-dommer i amerikanske «X Factor» - før første program hadde gått på lufta.

- Jeg hater deg. Det har jeg lært av dette, er at business betyr mer for deg enn vennskap. Ikke regn med meg i fremtiden, skrev Cheryl i en tekstmelding til TV-sjef Simon Cowell da hun fikk den knusende beskjeden.

Men nå har britene lagt uvennskapen bak seg og mandag var Cheryl tilbake i dommerstolen i britiske «X Factor». Bilder fra innspilling viser at hun til og med sitter ved siden av sin gamle fiende.

Begge var i strålende humør og gledet seg til å høre hva britiske sangspirer har å by på. Cheryl klarte derimot ikke å motstå å erte Simon og delte et bilde av ham og meddommer Louis Walsh som hun merket med «dumogdummere».

Det er ikke bare Cowell som har terget på seg Cheryl. Også tidligere Spice Girl-stjerne Melanie Brown er en del av juryen og Cheryl har tidligere uttalt seg negativt om den populære jentegruppa.

- Vi har holdt på i seks år - de var populære i 18 måneder, sa Cole i 2008.

LES OGSÅ: Cheryl forelsket seg under filmfestivalen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer