FESTET SAMMEN: - Jeg elsker å være i Norge, jeg har til og med begynt på norskkurs! sier Rebecca Loos etter å ha ankommet "71 grader nord"-festen sammen med Sven Christjar Skaiaa. Foto: Anders Myhren/Seher.no
FESTET SAMMEN: - Jeg elsker å være i Norge, jeg har til og med begynt på norskkurs! sier Rebecca Loos etter å ha ankommet "71 grader nord"-festen sammen med Sven Christjar Skaiaa. Foto: Anders Myhren/Seher.noVis mer

Se hvem som kuppet 71-festen!

For første gang lot superparet seg fotografere offentlig i Norge.

Se Rebecca Loos snakke til et samlet pressekorps nederst i saken!

SEHER.NO: Mandag er det premiere på denne sesongens "71 grader nord" på TVnorge. Festen blir holdt på "Emil & Samuel" i Steen og Strøm-bygget, og gjestene fikk seg en skikkelig overraskelse da selveste Rebecca Loos (31) dukket opp, sammen med sin norske kjæreste, Sven Christjar Skaiaa (35).

Sven Christjar er nemlig en del av sikkerhetsteamet i denne sesongens ferd mot Nordkapp - som lege. Derfor så han altså også sitt snitt til å ta med seg kjæresten på den store premierefesten.
Rebecca Loos selv, var med i den nederlandske versjonen av "71 grader nord" i 2008.

Selv ville han ikke snakke med pressen. Det ville derimot Rebecca.

- Dette blir gøy! Jeg har aldri sett den norske versjonen av "71 grader nord", men gleder meg masse, forteller hun.

- Hvordan er det å bo i Norge, Rebecca?

- Jeg elsker å være i Norge, jeg har til og med begynt på norskkurs! sier hun på et særdeles imponerende norsk.

Det var Seher.no som i februar kunne melde at Rebecca Loos' nye, norske kjæreste var Hemsedal-legen, Sven Christjar. Rebecca, som så langt har vært mest kjent for sin angivelige affære med David Beckham, avslørte kort tid etterpå at hun var blitt gravid med sin norske flamme.

I juli ble paret foreldre til sønnen Magnus Leon Loos Skaiaa.

- Det er fantastisk å ha blitt mamma, smiler Loos til pressen under "71 grader nord"-festen, før hun haster videre for å se den første episoden av programmet.

Seher.no kommer med mer.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Jeg hadde sluttet med menn
Se Rebaecca Loos snakke til et samlet pressekorps her:

[obj:media:8054]