- Se hvem som kom tidlig!

Coco Austin og Ice-Ts nyfødte datter har allerede egen konto på Instagram.

BLE FORELDRE: Lørdag ble Ice-T og Coco Austin foreldre til en liten jente.  Foto: Rex Features
BLE FORELDRE: Lørdag ble Ice-T og Coco Austin foreldre til en liten jente. Foto: Rex Features Vis mer

SEOGHØR.NO: Lørdag kveld kunne rapperen Ice-T (57) og hans modellkone Coco Austin (36) ønske ei lita jente velkommen i familien. Babyen kom tidligere enn ventet og fødselen skal ha kommet svært overraskende på paret.

- Overraskelse! Se hvem som kom tidlig! Ønsk Chanel Nicole velkommen. En vakker, frisk jente på 2,5 kilo og 45 centimeter. Ice og jeg er så stolte! Jeg gråt da hun kom ut og var så spent på å møte henne, skriver den nybakte moren som også informerer fansen om at veslejenta allerede har sin egen konto på Instagram!

Spebarnets bildekonto har allerede bilder og flere tusen «likes».

I got daddy's dimple....

Et bilde publisert av ChanelNicole (@babychanelnicole)

- Jeg har pappas smilehul, står det skrevet under et bilde av babyen.

- Har ikke vært 10 minutter ute av livmoren og jeg poserer allerede, står det under et annet.

Not 10 minutes out the womb and I'm posing

Et bilde publisert av ChanelNicole (@babychanelnicole)

Kjøpte høyhælte sko til babyen

Coco elsker å dele frekke bilder med fansen på sosiale medier og utleverer også privatlivet i parets realityserie «Ice loves Coco»  Et av bildene viser en fullt sminket Coco som poserer med mann og barn kun fem minutter etter fødselen.

- Takk for alle lykkeønskninger i dag. Jeg har det fint! Jeg hadde den beste fødselen og fikk Chanel ut på tre forsøk. Dette bildet ble tatt fem minutter etter fødselen, hud mot hud, det skaper best kontakt, skriver modellen.

Dette er Cocos første barn, mens ektemannen har to voksne døtre fra et tidligere forhold.

VISTE MAGEN: 36-åringen har hele tiden fortalt fansen om svangerskapet gjennom sosiale medier. I bakgrunnen skimtes Cocos enorme skosamling.  Foto: SipaUSA
VISTE MAGEN: 36-åringen har hele tiden fortalt fansen om svangerskapet gjennom sosiale medier. I bakgrunnen skimtes Cocos enorme skosamling. Foto: SipaUSA Vis mer

Austin var tydelig spent på den forestående fødselen da hun snakket med People Magazine tidligere i år. Hun fortalte da at babyen allerede har en omfattende skosamling.

- Hun har en stor skosamling allerede. Det er fantastisk. Jeg tenker at jeg har et fint klesskap, så hvorfor skal ikke hun ha det? Hun har bittesmå høyhælte sko!

LES OGSÅ: Slik får hun sin berømte rumpe