Se hvem som kom sammen på fest

Siri Tollerød og Henrik Thodesen smilte fra øre til øre på «Vixen Blog Awards».

SPØKTE: Henrik Thodesen og Siri Tollerød tullet med at de var på sin andre date, på Vixen Blog Awards. Foto: Andreas Fadum
SPØKTE: Henrik Thodesen og Siri Tollerød tullet med at de var på sin andre date, på Vixen Blog Awards. Foto: Andreas Fadum Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Onsdag kveld gikk «Vixen Blog Awards» av stabelen og både bloggere og kjendiser hadde tatt turen til Christiania Theater for å feire kvelden.

Tidligere supermodell Siri Tollerød og komiker Henrik Thodesen kom sammen på prisutdelingen.

- Hva slags forhold har dere til hverandre?

 - Vi møttes på Costume Awards sist torsdag. Der var vi sammen i 12 minutter. Så kom vi sammen hit og har vært 8 minutter sammen her, fortalte single Henrik Thodesen.

Da vår reporter spurte om det dermed var deres andre date, brøt Henrik ut i latter, men ingen av de to ville kommentere ytterligere.  - Hva skal du på Valentines Day? Da har lillebroren min bursdag, så det blir feiring av han, fortalte komikeren.

Se de flotte antrekkene og kast terningen under.

Her er årets vinnere 

ÅRETS LIVSSTILSBLOGG: StyleconnectionÅRETS MATBLOGG: My Little KitchenÅRETS SKANDINAVISKE BLOGG: StyledevilÅRETS KJENDISBLOGG: Camilla PihlÅRETS MOTEBLOGG: Hippie Hippie MilkshakeÅRETS NYKOMMER: Giggles & DimplesÅRETS SKJØNNHETSBLOGG: Gil MakeupÅRETS TRENINGSBLOGG: FitLivingÅRETS UNGBLOGG: Jennie SofieBLOGGERNES FAVORITT: PollianiBESTE OUTFIT OF THE DAY: StyleconnectionÅRETS INTERIØRBLOGG: Therese KnutsenÅRETS BLOGGER: Camilla PihlÅRETS FOTOBLOGG: Akam1k3ÅRETS HERREBLOGG: Espen HiltonÅRETS INSTAGRAM: Hippie Hippie Milkshake

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer