Se hvem som kom på Madonna-konserten

Sean Penn ville se eks-kona Madonna på scenen.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Madonna (54) har vekket oppsikt på sin siste «MDNA»-turné. Hun har strippet, blottet brystene og lekt seg med våpen på scenen. På tross av mange kontroverser strømmet kjendisene til Staples Center da Madonna opptrådte. 

«How I met your Mother»-stjernen Neil Patrick Harris og kjæresten David Burtka gledet seg til showet. Det samme gjorde den svenske artisten Robyn, som ankom arenaen alene. 

Men kveldens mest oppsiktsvekkende fan var nok Madonnas første ektemann Sean Penn. Skuespilleren prøvde å snike seg inn til konserten, men ble fotografert da han røyket utenfor arenaen. 

Madonnas turbulente ekteskap med Penn begynte i 1985 og endte med skilsmisse fire år senere. Paret hadde et svært lidenskapelig elsk-hat-forhold, men skuespilleren skal både fysisk og psykisk ha misbrukt Madonna, og deres voldsomme krangler ble styrket av Penns alkoholmisbruk. 
 
- Jeg vil beskrive ekteskapet som høylytt. Jeg kan ikke huske en eneste samtale i løpet av fire års ekteskap, har Penn sagt til Ireland Online.  

I dag ser det derimot ut som eksene har lagt gamle problemer bak seg, men det spørs om Sean likte det han så. Eks-kona har nemlig flere dristige dansescener med sin 24 år gamle kjæreste Brahim Zaibat på scenen. 

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Strippet for å vise støtte til jente skutt av Taliban 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer